Trøbbel i paradis?

Oljeindustriens strategiske kommunikasjon og omdømmebygging. Energy Communication Conference arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars i regi av TEAM Nordmarka. Programkomitéen for konferansen har invitert Kolbjørn Andreassen (bildet) som foredragsholder. Øyvind Ihlen er professor ved Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo. Ihlen har vunnet flere internasjonale priser for sin forskning om virksomheters strategiske … Continued

Oljeindustriens strategiske kommunikasjon og omdømmebygging.

Energy Communication Conference arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars i regi av TEAM Nordmarka. Programkomitéen for konferansen har invitert Kolbjørn Andreassen (bildet) som foredragsholder.

Øyvind Ihlen er professor ved Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo. Ihlen har vunnet flere internasjonale priser for sin forskning om virksomheters strategiske kommunikasjon.

Han har skrevet og redigert sju bøker, samt publisert over 50 artikler og bokkapitler. Ihlen er styremedlem av EUPRERA – the European for Public Relations Education and Research Association.

Programkomitéen har utfordret Øyvind Ihlen til å dele sine tanker om temaet: Petroleumsparadiset – Norsk oljeindustris strategiske kommunikasjon og omdømmebygging.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE.no har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.