Ledere skal dele erfaring

To stolte gründere. Fjorårets lederkonferanse ble arrangert uten egenkapital, men med stort pågangsmot og hardt arbeid. Gründerne June Kristin Lima Bru og Synneva Erland er stolte av at Norsk Lederkonferanse allerede er blitt en etablert arena for ledere etter bare to år. Årets konferanse finner sted 5. og 6. februar i Forum Jæren på Bryne. … Continued

To stolte gründere.

Fjorårets lederkonferanse ble arrangert uten egenkapital, men med stort pågangsmot og hardt arbeid. Gründerne June Kristin Lima Bru og Synneva Erland er stolte av at Norsk Lederkonferanse allerede er blitt en etablert arena for ledere etter bare to år.

Årets konferanse finner sted 5. og 6. februar i Forum Jæren på Bryne.

Vi har store forventninger til årets konferanse. Vi har i år som i fjor fått tak i dyktige og anerkjente foredragsholdere, sier Synneva Erland.

Listen over foredragsholdere inkluderer mange kjente navn, som Kjell Magne Bondevik, Lars Helle, Eddi Eidsvåg og Per Tøien. Til sammen er det 12 foredragsholdere, damene selv inkludert. Temaet de skal snakke om er «valg i medgang og motgang».

Foredragsholderne har teamet som utgangspunkt, men vinkler det forskjellig. Bl.a så skal Kjell Magne Bondevik snakke om «tjenende lederskap». Tor Arnesen skal snakke om «verdier- fundamentet for gode valg.» I tillegg til det har vi to sterke historier om valg som måtte tas i krisesituasjoner.

Vi synes begge det er viktig å få frem at verdier og holdninger er vesentlig for å skape gode resultater og lønnsomhet. Vi vektlegger også samfunnsansvar. Hvordan pengene tjenes, betyr noe.

Ulik bakgrunn

Gründerne bak lederkonferansen har forskjellig bakgrunn i arbeidslivet.

Synneva er grunnlegger og eier av firmaet Synneva Erland Kommunikasjon. Hun er utdannet vokalist og skuespiller, og har jobbet flere år som lærer ved siden av å være artist. I tillegg har hun ledererfaring fra både offentlig sektor, næringslivet og som regissør på ulike teaterproduksjoner.

June Kristin Lima Bru er forfatter av boken «Den norske ledelses-modellen», som kom ut i 2013. Hun har 20 års erfaring som leder på mellom- og toppnivå innen ulike bransjer som salg og service, olje, finans, eiendom og i byggebransjen.

Ideen til konferansen kom etter at June forfattet boken «Den norske ledelsesmodellen» som ble utgitt i april. I juni samme år spurte hun Synnvea om hun ønsket å være med og etablere Norsk Lederkonferanse.

Vi satte straks i gang med å lage en plan over hva vi ønsket og tema for konferansen. Vi gjorde absolutt alt selv. Som nyetablerte gründere hadde vi verken budsjett eller midler til å legge i konferansen. Vi tok en stor risiko, både i forhold til eget rennomé og økonomi.

Suksess

Fjorårets konferanse var vellykket, og damene forteller at deltagerne på årets konferanse skal få føle seg som hjemme.

Denne konferansen er annerledes fordi vi har et tak på 100 deltagere. Dermed kommer deltagerne mye tettere på hverandre og de får bidra med sin kunnskap på en annen måte enn på større konferanser. Det er lagt opp til en personlig atmosfære, der alle deltagerne blir godt ivaretatt fra start til slutt.

Nytt av året er dessuten vårt Advisory Board som består av syv personer; Inge Brigt Aarbakke, Jannik Krohn Falck, Siv Juvik Tveitnes, Christoffer Hovde, Jostein Soland, Nils Steinsland og Linn Cecilie Moholt. Vårt Advisory Board har gitt oss gode råd.

Det er uvurderlig å ha et panel med tilgang på så mange anerkjente og dyktige mennesker.

Foredragsholderne er med under hele konferansen, også på middagen om kvelden. Gründerne mener dette gir en unik mulighet til å knytte direkte relasjoner til foredragsholderne selv. Damene skilter med gode foredrag, men også underholdning. Det blir en musikkforestilling, og det vil skje noe spennende under middagen.