Nå møtes de beste markedsførerne

Bransjefelles workshop. Neste uke møtes de aller beste markedsførerne i oljebransjen. Til vanlig er de konkurrenter, men nå skal de dele erfaringer på tvers av selskapsgrensene. Vi deler jo erfaringer gjennom blogger, foredrag og liknende, men dette er første gang det skal arrangeres en bransjefelles workshop, forteller Øyvind Jacobsen, Markedsdirektør i GMC-gruppen. Øyvind Jacobsen er … Continued

Bransjefelles workshop.

Neste uke møtes de aller beste markedsførerne i oljebransjen. Til vanlig er de konkurrenter, men nå skal de dele erfaringer på tvers av selskapsgrensene.

Vi deler jo erfaringer gjennom blogger, foredrag og liknende, men dette er første gang det skal arrangeres en bransjefelles workshop, forteller Øyvind Jacobsen, Markedsdirektør i GMC-gruppen.

Øyvind Jacobsen er medlem av programkomiteen for Energy Communication Conference, og har deltatt i arbeidet med å sette opp konferansen. Konferansen arrangeres i regi av TEAM Nordmarka AS.

Vi skal arrangere en workshop med fokus på ONS 2014, forteller Øyvind Jacobsen. Her skal markedsdirektører, kommunikasjonsdirektører, selgere og PR-byråer sammen dele erfaringer.

Jeg er overbevist om at deltakelse på workshopen øker sannsynligheten for å få et godt utbytte av ONS 2014, sier Jacobsen.

Konferansearrangøren har hyret inn NOR PR til å lede workshopen.

I 2010 styrte Roger Holthe Olsen og Trond Albert Skjelbred Hollywood-stjernen Kevin Costners PR-sirkus da han besøkte ONS, forteller Jacobsen. Det er altså ingen lettvektere som skal fasilitere den bransjefelles workshopen.

Mer enn 100 deltakere er foreløpig påmeldt Energy Communication Conference, og det er rimelig å anta at omkring halvparten av disse skal delta på workshopen for å oppnå best mulig resultat på ONS 2014. Parallelt med denne workshopen kjøres også en workshop med fokus Kommunikasjon i kriseberedskap.

Det opplyses at Ansvarlig redaktør i enerWE AS har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.