Savner du noen?

…eller er alle viktige kommunikasjonsfolk representert? Neste uke braker det løs med den største kommunikasjonskonferansen i norsk oljeindustri. Konferansearrangøren TEAM Nordmarka mener at alle nøkkelpersoner innen kommunikasjon i oljeindustrien nå er representert. Dersom det er noen som mangler, så ber vi lesere av enerWE.no om å tipse både programkomitéen i tillegg til aktuell person, sier … Continued

…eller er alle viktige kommunikasjonsfolk representert?

Neste uke braker det løs med den største kommunikasjonskonferansen i norsk oljeindustri. Konferansearrangøren TEAM Nordmarka mener at alle nøkkelpersoner innen kommunikasjon i oljeindustrien nå er representert.

Dersom det er noen som mangler, så ber vi lesere av enerWE.no om å tipse både programkomitéen i tillegg til aktuell person, sier programkomitéen for Energy Communication Conference. Det ville være kjedelig om vi har glemt å invitere noen. Alle skal med.

Energy Communication Conference arrangeres den 11. og 12. mars, og kombinerer foredrag, workshops, utstillerstands og mingling. Det legges opp til erfaringsoverføring både i formelle omgivelser på dagtid, og på den mer uformelle festmiddagen på kvelden.

Her er foreløpig deltakersliste:

Bransjeorganisasjoner, myndigheter og standardiseringsorgan

Operatørselskap

Oljeservice/leverandør/kontraktør

HR og HMS

Kommunikasjon og PR

IKT (EDB?), Digitale flater/video

Skole og utdanning

Media

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.