Thomas Moen Fanboster
Arrangement, Salg og Markedsføring TEAM Nordmarka AS

Loggav.no!

Thomas og Lars skriver bok.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars.

Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne.

Vi har intervjuet Thomas Moen (bildet), Ansvarlig for merkevarebygging i Fanbooster. Han er blant de påmeldte på Energy Communication Conference.

Hva er ditt ansvarsområde på jobb?

Jeg har ansvaret for merkevarebygging av Fanbooster, samt rådgi kundene våre på digital kommunikasjon – med hovedfokus på sosiale medier.

Hva gjør du på fritiden?

I fritiden trener jeg CrossFit, skriver på bok med Lars Bratsberg (http://loggav.no) og har kvalitetstid med mine nærmeste.

Hva er din forventning til Energy Communication Conference?

Jeg forventer spennende samtaler og diskusjoner. Jeg gleder meg til å hilse på en ny bransje, og se hva slags muligheter og utfordringer den har.

Du treffer Thomas og mange andre på Energy Communication Conference 2014.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE as har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.

Denne artikkelen er skrevet av TEAM Nordmarka AS som er kunde av enerWE AS

TEAM Nordmarka AS

TEAM Nordmarka AS er en profesjonell konferanseaktør. I 2015 arrangerer TEAM Nordmarka AS blant annet følgende konferanser: Se teamnordmarka.no eller facebook.com/teamnordmarka for ytterligere informasjon.
Annonse
Ads banner