Kommunikasjon i Kongsberg-gruppen

Konkrete råd om Employee Branding. Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars. Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne. Vi … Continued

Konkrete råd om Employee Branding.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars.

Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne.

Vi har intervjuet Johannes Dobson, Corporate Communication Manager, External Communication, Kongsberg Gruppen ASA. Han er en av de påmeldte deltakerne på Energy Communication Conference.

Hva er ditt ansvarsområde på jobb?

Jeg er kommunikasjonsansvarlig med ansvar for eksternkommunikasjon. Jeg har fagansvar for PR-aktiviteter for konsernet, i inn- og utland.

Hva gjør du på fritiden?

Jeg bruker tid med familien, så mye som mulig.

Hva er din forventning til Energy Communication Conference?

Jeg har en forventning om at innleggene er konkrete, hands-on, på kommunikasjonsutfordringer og muligheter.

Dette bør i hovedsak være spesifikt for denne bransjen, men generelle råd om for eksempel employer branding, er også interessant.

Du treffer Johannes Dobson og mange flere på Energy Communication Conference 2014.