Kommunikasjon har aldri vært viktigere enn nå

Vi lever i en hverdag med store utfordringer og enda større muligheter.

enerWE Communication Conference er den viktigste møteplassen for alle som jobber med kommunikasjon i olje- og energibransjen.

DATO OG STED

  • Dato: 10. mai 2017
  • Sted: Thon Arena Hotel Lillestrøm

MÅLGRUPPE

Målgruppen for konferansen er toppledere, politikere, kommunikasjonsdirektører, salgs- og markedsdirektører, HR-direktører, HMS-direktører, kommunikasjonsrådgivere og andre som brenner for strategisk kommunikasjon.

PROGRAMKOMITÉ

Med oss i programkomiteen har vi både myndigheter, bransjeorganisasjoner, forskningsstiftelser og utdanningsinstitusjoner.

Klikk her for å se programkomiteen.

PÅVIRKNING OG STRATEGISK KOMMUNIKASJON

  • Hvordan jobber aktørene i olje- og energibransjen med strategisk markedskommunikasjon?
  • Hvordan jobber kommunikasjonsavdelingene med intern- og eksternkommunikasjon i en tid der det negative budskapet krever større plass enn det positive budskapet.
  • Hvordan jobber politikere, bransjeorganisasjoner, næringsliv og miljøvernorganisasjoner for å påvirke i debatten i forkant av høstens partivalg?
  • Hvordan jobber toneangivende energiforetak med strategisk kommunikasjon omkring det grønne skiftet? Hva er egentlig det grønne skiftet?
  • Hva skal vi leve av ved siden av olja?

Flertallet støtter en oppfatning om at klimaendringene er menneskeskapte. Klimaendringene er en stor trussel for vår felles jordklode. Kreftene som jobber for å hindre en konsekvensutredning for Lofoten, Vesterålen og Senja blir sterkere. Flere og flere ønsker en raskere overgang fra fossilt til fornybart. Det grønne skiftet har stor støtte i befolkningen.

Samtidig er AS Norge avhengig av arbeidsplassene og inntektene fra oljeindustrien. 38 % av all norsk eksport kommer fra petroleumsvirksomhet, og i 2017 vil rundt 20 % av Statsbudsjettet finansieres av inntekter fra olje- og gass.

I Norge får vi strømmen produsert fra fornybar vannkraft. I andre land får man i hovedsak strøm produsert fra gass, kull og atomkraft.

Oljeprisen har vært i fritt fall, og hverdagen er preget av kostnadskutt, permitteringer og oppsigelser. Samtidig skal bransjen i mange tiår fremover være en viktig del av motoren i norsk økonomi.

Digitale medier har for alvor gjort sitt inntog også i olje- og energibransjen. Flere og flere bedrifter profesjonaliserer markedskommunikasjonen og kombinerer sosiale medier med tradisjonelle kanaler.

ALDRI VIKTIGERE ENN NÅ

Strategisk kommunikasjon i olje- og energibransjen har aldri vært så viktig som akkurat nå. Nå er tiden inne for å dele erfaringer på tvers av selskap, organisasjoner og bransjer.

Vi lever i en hverdag med store utfordringer og enda større muligheter. Kommunikasjon er nøkkelen.

I 2014, 2015 og 2016 samlet enerWE Communication Conference alle de toneangivende aktørene innenfor kommunikasjon i olje- og energibransjen. Vi ser frem til å samle enda flere på årets konferanse.

Vi sees på #ECC2017!

Mvh.

Chul Christian Aamodt, Adm. Dir. enerWE.no

Det opplyses om at enerWE as har inntekter fra ECC.