Knytte kontakter

…og kanskje prate litt om fotball. Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars. Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne. Vi … Continued

…og kanskje prate litt om fotball.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars.

Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne.

Vi har intervjuet Tom Vidar Karlsen (bildet), Prosjektleder i News on Request. Han er blant de påmeldte på Energy Communication Conference.

Hva er ditt ansvarsområde på jobb?

Jeg jobber som prosjektleder for News On Request AS. Jeg har hatt prosjekter for oppdragsfilmer og dokumentarer.

Hva gjør du på fritiden?

Jeg er sportsinteressert med hovedvekt på fotball. I tillegg liker jeg å reise og da særlig til varmere strøk.

Ellers er jeg særdeles glad i å farte rundt på havet i storslått natur.

Hva er din forventning til Energy Communication Conference?

Jeg ser virkelig frem til å møte spennende mennesker og bli kjent med nye folk. I tillegg kanskje knytte noen kontaker og få til nye prosjekter sammen med flinke folk.

Du treffer Tom Vidar og mange andre på Energy Communication Conference 2014.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE as har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.