Hvordan lykkes globalt?

PR er et viktig verktøy. Energy Communication Conference arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars, dette i regi av TEAM Nordmarka AS. Endre Johansen (bildet) invitert som foredragsholderne på konferansen. Endre Johansen er partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications AS. Han har tidligere vært kommunikasjonssjef og talsperson i oljeserviceselskapet Aker Solutions med globalt ansvar for … Continued

PR er et viktig verktøy.

Energy Communication Conference arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars, dette i regi av TEAM Nordmarka AS. Endre Johansen (bildet) invitert som foredragsholderne på konferansen.

Endre Johansen er partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications AS. Han har tidligere vært kommunikasjonssjef og talsperson i oljeserviceselskapet Aker Solutions med globalt ansvar for eksternkommunikasjon og medierelasjoner.

På Energy Communication Conference vil Johansen dele sine erfaringer når det gjelder PR som verktøy for å markedsføre norsk teknologi og kompetanse i utlandet.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.