Endre Johansen 1024 576
Arrangement, TEAM Nordmarka TEAM Nordmarka AS

Hva gjør en kampanje suksessfull?

Holder workshop på ECC2015.

Det er straks klart for Energy Communication Conference 2015. Vi tok en prat med Endre Aaberg Johansen, som i tillegg til å være med i programkomiteen skal holde en workshop med tittelen «Kampanjeplanlegging» for konferansens deltakere. Workshopen skal han holde sammen med sin kollega, Håkon Rønning.

Johansen er partner i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications. Selskapet bistår flere norske og internasjonale aktører i oljebransjen med strategiske og operative kommunikasjonstjenester – både i Norge og internasjonalt. Han har tidligere vært seks år i Aker Solutions, hvor han var kommunikasjonssjef og pressetalsmann.

Hva er dine forventninger til årets konferanse?

Først og fremst lover det svært godt at årets program er enda sterkere enn i fjor. Det er mange dyktige foredragsholdere som jeg gleder meg til å høre.

Det unike med ECC er at olje og kommunikasjon kobles sammen i et skreddersydd program. Foredragene blir derfor mer spissede og relevante enn på mer generelle kommunikasjonskonferanser. Jeg tror derfor jeg kommer til å dra hjem med enda et par nye verktøy i den faglige verktøykassa. I tillegg er ECC en glimrende arena for å møte likesinnede og hyggelige fagfolk.

Hva kan deltakerne forvente seg på konferansens workshop?

De kan vente seg at de kan bli med å lage gull av gråstein i løpet av en times tid! Jeg vet ikke om «speed-kampanjeplanlegging» er et eget fagfelt i kommunikasjonsbransjen, men det er det min kollega Håkon Rønning og jeg legger opp til.

Deltakere i workshopen skal få en kjapp innføring i hva som gjør kampanjer suksessfulle. Deretter skal vi sammen, på en ultra-effektiv måte, utforme en kampanje for å takle en viktig utfordring som oljenæringen står overfor. Vi kan ikke røpe alle detaljene nå, men folk må forvente å engasjere seg, bruke de små grå, og være kreative.

Kun få dager igjen til Energy Communication Conference 2015 og vi gleder oss!

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka og enerWE.no. Regus er konferansens hovedsponsor.

Stikkord: ,

Denne artikkelen er skrevet av TEAM Nordmarka AS som er kunde av enerWE AS

TEAM Nordmarka AS

TEAM Nordmarka AS er en profesjonell konferanseaktør. I 2015 arrangerer TEAM Nordmarka AS blant annet følgende konferanser: Se teamnordmarka.no eller facebook.com/teamnordmarka for ytterligere informasjon.
Annonse
Ads banner