Etienne Wenger til Norge

Case fra oljeindustrien. 28. mars 2014 kommer organisasjonseksperten Etienne Wenger på Norgesbesøk. Wenger skal dele sine kunnskaper på et dagsseminar på Litteraturhuset i Oslo. Vi er særdeles fornøyd med å ha fått Wenger til Norge, sier Olav Johansen i Senter for erfaringsbasert ledelse til enerWE.no. Wenger er en internasjonal størrelse som ikke har vært i … Continued

Case fra oljeindustrien.

28. mars 2014 kommer organisasjonseksperten Etienne Wenger på Norgesbesøk. Wenger skal dele sine kunnskaper på et dagsseminar på Litteraturhuset i Oslo.

Vi er særdeles fornøyd med å ha fått Wenger til Norge, sier Olav Johansen i Senter for erfaringsbasert ledelse til enerWE.no. Wenger er en internasjonal størrelse som ikke har vært i Norge på mange år.

Den tidligere forskeren ved Institute for Research on Learning i USA står bl.a. bak teoriene om situert læring (se bloggartikkel) og praksisfellesskap/communities of practice (se bloggartikkel). I dag jobber han som selvstendig konsulent og foredragsholder, med hele verden som nedslagsfelt.

Case fra oljebransjen

I tillegg til at Wenger skal oppdatere oss på sine siste erfaringer, skal han også på seminaret bidra til å belyse hvordan to norske virksomheter kan dra nytte av hans forskning.

Det ene caset som presenteres er fra en aktør i oljebransjen, sier Johansen.

Arrangementet er et samarbeid mellom Øystein Ramseng i Ytre Venstre og Olav Johansen i Senter for erfaringsbasert ledelse.

Dette blir en spennende økt for alle som er opptatt av uformell læring, erfaringsdeling og interaksjon mellom mennesker i læring. Det er fortsatt noen ledige plasser, opplyser Øystein Ramseng i Ytre Venstre.

Mer informasjon om arrangementet: Klikk her.