Conventor og enerWE inngår strategisk samarbeid

Det hele startet med at Chul Christian Aamodt, Utviklingsdirektør i enerWE skrev en post på sin Facebook.

Det hele startet med at Chul Christian Aamodt, Utviklingsdirektør i enerWE skrev en post på sin Facebook.

– Ja, vi så etter nye kontorlokaler, forteller Chul Christian Aamodt. Jeg skrev en post om dette på min private Facebook-profil, og fikk mange henvendelser. En av disse var fra Conventor. Det endte med at vi like etter sommeren flyttet inn sammen med dem i Brenneriveien 5 i Oslo.

De to selskapene oppdaget for at de kunne samarbeide på mange områder.

– Vi fant ut at vi ønsket å samarbeide om å løfte frem Digital 2018 – En konferanse om digitalisering i olje- og gassindustrien, forteller Chul Christian Aamodt. Det viste seg å bli en suksess.

Konferansen arrangeres i november 2018, men det er allerede snart utsolgt for utstillerplasser. Det er mange som ønsker å synliggjøre sine produkter og tjenester innenfor digitalisering i olje- og gassindustrien.

I tillegg til å samarbeide om Digital2018, så har de to selskapene også inngått samarbeid om enerWE Communication Conference og Social Media Days.

– Ja, de to konferansene henvender seg til mange av de samme menneskene. Vi har derfor satt sammen en rabattert sponsorpakke for aktører som ønsker profilere seg på begge konferansene, forteller Erling Holmefjord, konferansesjef i Conventor. 

I tillegg til å samarbeide om konferanser, så har de to selskapene også flere andre samarbeid gående.

– Ja, vi har begynt å dele på våre freelancere, forteller Chul Christian Aamodt. Det gir mer jobb til våre freelancere, og det er jo veldig positivt. I tillegg så bygger vi et miljø der freelancere sitter mer i våre lokaler og eksempelvis lunsjer sammen med oss. Det synes vi er veldig kjekt.

Aamodt forteller at de to selskapene også vurderer flere større samarbeid.

– Nå skal vi først gjennomføre enerWE Communication Conference i april 2018, sier Chul Christian Aamodt. Etter dette har vi kapasitet til å se på nye fremstøt. Det kommer nok noen drypp utover våren. Det er morsomt at hele samarbeidet startet med at jeg postet på Facebook at vi så etter kontorlokaler!

Det opplyses om at enerWE har inntekter fra konferansene som er nevnt i artikkelen. Videre opplyses det om at enerWE leier lokaler av Conventor.