Subsea Valley
Arrangement, Subsea Subsea Valley Foto: enerWE

350 deltagere og 150 utstillere

Rekordinteresse for Subsea Valley Conference.

Årets Subsea Valey Conference kan notere seg over 350 deltagere og 150 utstillere.

Tross nedgangstider i bransjen – eller kanskje nettopp derfor – har interessen for årets Subsea Valley Conference på Fornebu utenfor Oslo, vært rekordstor.

Interessen skyldes nok ikke minst at konferansen kan skilte med en rekke profilerte foredragsholdere, deriblant olje- og energiminister Tord Lien, Martin Tiffen fra Total og den nye administrerende direktøren i Lundin Norge, Kristin Færøvik, forteller prosjektleder Caroline Lagoutte i NPF.

-> Klikk her for flere intervjuer med utstillere og deltakere på Subsea Valley Conference.

Teknologidirektøren i National Oilwell Varco (NOV), Hege Kverneland og Aker Solutions nye admnistrerende direktør Luis Araujo blir også blant foredragsholderne. I tillegg får vi en svært interessant presentasjon fra Statoils prosjektdirektør for Johan Sverdrup, Kjetel Digre, som vil gi oss innsikt i hvilke muligheter prosjektet vil bringe til leverandørindustrien i Norge sier hun.

Subsea Valley Conference 2015 arrangeres av Næringsklyngen Subsea Valley, Norsk Petroleumsforening, Conventor og Intsok, som har gått sammen for å gjøre denne konferansen til en av de viktigste nasjonale og internasjonale møteplassene for industrien.

Konferansen og utstillingen arrangeres i Telenor Arena 15. og 16. april 2015. I tillegg til hovedkonferansen med tilhørende paralleller, arrangeres en egen Teknologipark for små selskap med gode ideer eller tidligfase produkter og et eget arrangement for skolebarn i 10-12 års alderen.

Stikkord: , , , , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av Subsea Valley som er kunde av enerWE AS

Subsea Valley

Subsea Valley – et kraftsenter og ledende teknologisk miljø for subsea-løsninger. Subsea Valley er en næringsklynge som gjennom samarbeid og kompetanseheving styrker medlemmenes konkurranseevne både nasjonalt og internasjonalt. På denne måten settes bedriftene i stand til å ta en større del av leveransene til olje- og gassmarkedet. Subsea Valley består i all hovedsak av bedrifter på det sentrale Østlandet, men har også medlemmer utenfor dette området. Bedriftene utvikler og produserer et bredt spekter av produkter og tjenester innenfor subsea – fra store leverandører av komplette systemløsninger og -installasjoner, til mindre teknologi- og tjenesteleverandører. Bedriftene representerer betydelig teknologisk kompetanse rettet mot olje- og gassmarkedet.
Annonse
Ads banner