Inviterer til lavkost energimesse på Rosenberg

Publisert

I anledning 120 års jubileet for den første leveransen fra Rosenberg, har lokale krefter gått sammen om en kombinert messe og konferanse for å løfte en svekket regional industri. Under parolen "Make Stavanger Great Again", ønsker vi å invitere regionen til å brette opp ermene og være med på et felles bransjeløft, sier daglig leder for Stavanger Energy Conference 2017 (SEC2017), Bjørn Olaf Helgøy.

-SEC2017 er en arena der leverandørbedrifter, riggselskap og oljeselskap møtes, forteller om, og viser, hvordan vi som bransje kan møte tidens utvikling, både hva gjelder kostnadskrav og energimix.

Med seg på laget har han med seg over 50 års arrangørerfaring fra oljemesser og -konferanser i Øistein Tømte, Eyolf Bakke-Erichsen og Jan Ove Urheim. I tillegg har Rosenberg WorleyParsons gått inn som en solid partner og støttespiller. Vi ser veldig positivt på dette initiativet, og tror timingen med å arrangere det i juni neste år kan være midt i blinken, sier driftsdirektør Johar Mæhle i en kommentar. At det I tillegg samsvarer med jubileet for leveransen av skipet DS Karmø, gir oss en unik mulighet til å vise frem den industrihistorien vi forvalter her på Rosenberg, og hva vi er i stand til å levere.

Selv om SEC2017 har ventet med den offisielle lanseringen, har mottakelsen og forhåndsinteressen vært stor. Statoil stiller bla med nøkkelpersonell fra Johan Sverdrup, det største norske industriprosjektet i moderne tid.

Stavanger Energy Conference går over to dager 7.-8. juni neste år, og forventes å trekke 100 utstillere og opp mot 10.000 besøkende. Arrangementet vil være gratis for alle besøkende, og by på et variert utvalg aktiviteter for en region i omstilling.

(På bildet fra venstre: Jan Ove Urheim, Øistein Tømte, Eyolf Bakke-Erichsen og Bjørn Olaf Helgøy)

Powered by Labrador CMS