50 år med Tour des Fjords

Published

Norsea Group blir hovedsponsor.

Det er med stor glede vi i dag offentligjør at NorSea Group blir med som sponsor i Tour des Fjords, sier daglig leder Roy Hegreberg i Tour des Fjords i en pressemelding.

NorSea Group er en viktig hjørnesteinsbedrift i Stavanger-regionen, med baser i Tananger og Dusavik. Selskapet er leverandør av basetjenester og integrerte logistikkløsninger til olje- og gassindustrien og har interesser i forsyningsbaser langs hele norskekysten, fra Lista til Kirkenes. I løpet av de siste 2 årene har selskapet også ekspandert til Skottland og Danmark.

NorSea Group ble etablert i 1965 og har vært med siden oljealderens spede start for 50 år siden. Selskapet vil gjennom hele 2015 markere sitt 50-årsjubileum på ulike måter.

Vi synes Tour des Fjords er et flott arrangement å støttet i anledning vårt 50- års jubileum. Vi ser dette som et bidrag til å fremme sykkelsporten og vår flotte region, samtidig som det også skaper engasjement hos vår mange sykkelinteresserte og sporty medarbeidere, forteller John E. Stangeland, administrerende direktør i NorSea Group.

Tour des Fjords arrangeres for tredje gang 27. - 31. mai 2015. I 2014 hadde vi 3 World Tour lag med på starten og 5 Contintental Pro lag, til neste år blir det minimum 5 World Tour lag og 6 Coninental Pro lag.

Dermed får vi det største og sterkeste feltet som har vært på et sykkelløp på Vestlandet noen gang, forteller Hegreberg. Men Tour des Fjords er ikke bare et ritt for proffene. Før 5 og siste etappe på søndagen blir det gjennomført et eget turritt for amatørene. Her blir det to distanser å velge mellom, en på 4-5 mil og en på landevei på rundt 10 mil.

Vårt mål er å ha minst 50 ansatte som sykler turrittet Tour des Fjords Classic, avslører direktøren.

Tour des Fjords er blitt et stort sykkelarrangement, både i Norge og internasjonalt. Samtidig er det også et lokalt ritt med løyper som går rett forbi basene våre.

Nå blir det også lagt inn en spurt rett utenfor kontorlokalene våre – det gleder vi oss til!

Selskapet har også planlagt en åpen dag på basene i Dusavik og Tananger, en familiedag for ansatte og lokalbefolkningen, samme dag som turrittet går. Her blir det ulike aktiviteter, underholdning og mat og drikke for de som tar turen ned på basene.

Norsea Group sine selskaper har en viktig samfunnsrolle i alle lokalmiljøene der vi er etablert og er opptatt av å gi noe tilbake til nærmiljøet. Åpne baser for lokalbefolkningen og våre ansattes familier i kombinasjon med et stort arrangement som skaper nasjonal og internasjonal oppmerksomhet, er en utmerket ramme for Norsea Groups 50-års jubileum, avslutter Stangeland.