Stort engasjement rundt kvinnelig fellesskap

Publisert

Damene i Petro Ladies Club møtes igjen.

Torsdag denne uken samles damene i Petro Ladies Club i Stavanger for andre gang.

Trioen bak nettverket, Nina Hess, Vivien Helen Vestre og Silje Tjelta Valskaar hadde båret på ideen i et par år før den endelig ble satt ut i live på nyåret.

PLC skal fungere som en møteplass – både på det profesjonelle, og det personlige plan. Og Vestre har tidligere fortalt at nettverket skal fokusere på uformell relasjonsbygging på tvers av industrien.

Gründer og HR-Manager

På torsdagens arrangement vil det innebære mingling i Gaffel og Karaffels vinkjeller, etterfulgt av middag og to foredragsholdere som har valgt svært ulike yrkesveier i bransjen.

Cecilie Sælen fra Ocean Maxwell kommer for å dele erfaringer fra sitt gründerliv, mens Hege Juul Bruheim, HR-Manager i Weatherford Norge skal fortelle hvordan det var å lede et av Norges største oljeserviceselskaper gjennom historiens første omorganisering.

Responsen siden oppstarten i januar har vært enorm, over 350 kvinner har samlet seg i en LinkedIn-gruppe, og Hess kan fortelle at det er mange påmeldte også til det fysiske møtet denne uken.

– Vi skal først og fremst skape en arena hvor kvinner i oljebransjen kan dra nytte av nettverket som privatperson, uavhengig av arbeidsgiver. Våre samlinger skal inneholde faglige og sosiale innslag, hvor medlemmer står fritt til å utveksle erfaringer og kunnskap. Sammen skal vi skape samhold og engasjement, noe som er ekstra viktig nå når oljebransjen står ovenfor nedgangstider, sa Vestre til enerWE i januar.

Reklame

https://vimeo.com/157152222

Powered by Labrador CMS