Eva deltar på enerWE Communication Conference

Publisert

Reklame: – Jeg har tre barn som jeg deler med en kul mann.

enerWE Communication Conference arrangeres den 11. og 12. mai 2016. Tradisjon tro så intervjuer vi deltakere og utstillere for å legge tilrette for nettverksbygging.

Vi har tatt en prat med Eva Nordskog som er kommunikasjonsansvarlig (CCO) i Trainor AS. Hun deltar i år for første gang på enerWE Communication Conference.

– Hva er din rolle i selskapet du jobber?

– Som kommunikasjonsansvarlig (CCO) i Trainor AS jobber jeg både strategisk og operativt med intern- og eksternkommunikasjon på konsernnivå og for flere av våre datterselskaper.

--- Reklame (saken fortsetter under)

https://vimeo.com/157152222

– Hva er det beste ved jobben din?

– Folkene! Jeg motiveres veldig av mine kollegaer som virkelig brenner for faget sitt, enten det er dyptpløyende kunnskap innenfor elsikkerhet, pedagogisk formidling eller multimediedesign og ny teknologi. Her er det nerding på høyt nivå i alle ledd av selskapet, og jeg digger det! Å se at vi gjennom godt kommunikasjonsarbeid klarer å hente ut det beste i hverandre, for å lage de aller beste kursene, dele vår fagkunnskap og sette fokus på elsikkerhet både til lands og til vanns gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag!

– Hva liker du å gjøre på fritiden?

– Jeg har tre barn som jeg deler med en kul mann, og vi er glade i å være på tur – i skogen, ved sjøen eller til fjells. Men jeg trenger også alenetid, og da liker jeg helst å løpe eller gå på ski når føret tillater det. De siste årene har jeg blitt mer og mer glad i strikking og hekling – nesten som en form for meditasjon. Jeg er nemlig ikke så flink til å sitte stille og gjøre ingenting. Og så gleder jeg meg til ungene blir litt større, så jeg kan få ro til å lese bøker igjen!

– Hva er din forventning til enerWE Communication Conference?

– Det er første gang jeg deltar, og jeg gleder meg til å få påfyll med kommunikasjon sett fra et bransjeperspektiv, møte folk og hente inspirasjon!

Eva benytter anledningen til å ønske alle en riktig god påske!

  • Klikk her for å lese mer om enerWE Communication Conference.