Reklame: enerWE Communication Conference mot ny rekord

Publisert

I dag er siste frist for early bird.

Den 11. og 12. mai samles direktører og konsulenter for det tredje året på rad på det som har blitt den viktigste møteplassene for alle som jobber med kommunikasjon i olje- og energibransjen.

Til tross for tøffe tider i oljebransjen, så ligger konferansen foran skjema med tanke på påmeldinger.

- Vi har fått tilbakemelding om at programmet i år er det beste programmet i konferansens historie. Ja, og så har vi jo et tilbud om redusert pris ved tidlig påmelding. Den 29. februar er siste frist for early bird-rabatt, og mange har tatt bruk av denne. Kanskje har bransjen tatt bruk av rabatten fordi man er mer kostnadsbevisst enn tidligere, forteller Chul Christian Aamodt, Ansvarlig redaktør i enerWE.

Vi er inne i en tid med nedbemanninger og kanselleringer av kontrakter. Samtidig er det ingen tvil om at olje- og energibransjen i mange tiår fremover fortsatt kommer til å være motoren i norsk økonomi. Derfor har kommunikasjon i olje- og energibransjen aldri vært viktigere enn nettopp nå.

  • Klikk her for konferanseprogram og påmelding.
  • - Vi ser at det i første omgang er oljeselskapene og premissleverandørene som har meldt seg på som deltakere på konferansen. Derfor regner vi også med at byråene og konsulentselskapene kjenner sin besøkelsestid og stiller mannsterkt, avslutter Aamodt og smiler.

    https://vimeo.com/156434113