Programmet er høyst relevant for meg og min jobb, og virker utrolig bra

Publisert

Jeg sliter allerede med å velge hvilke workshops jeg skal delta på, jeg vil gå på alle!

enerWE Communication Conference arrangeres den 11. og 12. mai 2016. Tradisjon tro så intervjuer vi deltakere og utstillere for å legge tilrette for nettverksbygging.

Vi har tatt en prat med Vedis Kristine Borstad, Kommunikasjonsrådgiver i Norsk Petroleumsinstitutt.

– Hva er din rolle i Norsk Petroleumsinstitutt?

– Som kommunikasjonsrådgiver har jeg et overordnet ansvar for kommunikasjonsaktiviteter på jobben. Kort fortalt betyr det at jeg driver med alt fra sosiale medier til å skrive saker, knipse bilder, holde hjemmesiden oppegående og oppdatert, ha kontakt med journalister og preppe sjefen vår før intervjuer.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Uten tvil at jeg har en jobb hvor jeg får gjøre så mye forskjellig! Hvis noen spør meg hvordan en vanlig jobbdag ser ut, så føler jeg meg superheldig som kan svare at ingen dag er lik. Det er nettopp det som er så gøy!

--- Reklame (saken fortsetter under)

https://vimeo.com/159480424

– Hva liker du å gjøre på fritiden?

– Jeg er glad i å være kreativ og skape ting, så jeg har stadig diverse prosjekter gående. Akkurat nå prøver jeg å lage min aller første genser (la oss inderlig håpe det faktisk ser ut som en genser når jeg er ferdig…). Ellers liker jeg å reise, trene, løse verdensproblemer (i alle fall forsøke), og finne opp billige ordspill jeg kan le av alene og sammen med venner.

– Hva er din forventning til enerWE Communication Conference?

– Dette blir min første enerWE-konferanse, så jeg gleder meg til å delta! Programmet er høyst relevant for meg og min jobb, og virker utrolig bra. Sliter allerede med å velge hvilke workshops jeg skal delta på, jeg vil gå på alle!-)