Norge bedre enn Silicon Valley

Publisert

Gründerkulturen blomstrer i Stavanger.

NuTek er arenaen der tech startups møter investorer, der investorer vil bli inspirert til å være med å bygge selskaper som ikke er begrenset til olje og gass, der studenter blir inspirert til å velge annerledes enn åtte-til-fire i Statoil.

Torsdag 10. september arrangerer inkubatoren i Ipark årets største, morsomste og mest allsidige event for gründere, oppstartsselskaper, investorer, entreprenører og alle mennesker som er interessert i og brenner for å sette nye ideer og selskaper ut i live.

Gry Isabel Sannes og Arne Hansson Rannestad (bildet) er arrangementsansvarlige for Nutek.

Foredragsholdere inkluderer navn fra gründerstjernehimmelen, 500startups fra Silicon Valley og viktige industrilokomotiver, forteller Rannestad til enerWE.

På hvilken måte er dette arrangementet viktig for Stavanger-regionen akkurat nå?

Stavanger-regionen har alltid behov for innovasjon, ny teknologi og nye muligheter for å opprettholde sin posisjon som et av landets mest spennende og dynamiske verdiskapingssenter, forteller en engasjert Rannestad.

Førstepremien i Start up Pitch-konkurransen har en verdi på 200 000 NOK.

Vi har ni startups fra hele landet som kommer for å pitche for en premie med verdi på 200 000 NOK. Vi har foredragsholdere fra Stavanger, Oslo og Silicon Valley.

Hvordan ser sjansene ut for å lykkes som gründer i Stavanger i dag?

Brenner du for det du gjør så lykkes du – så enkelt – og så vanskelig er det. Ett av foredragene på NuTek2015 vil handle om hvorfor Norge er et bedre sted enn Silicon Valley å starte opp i dag.

Gründerkulturen blomstrer i Stavanger om dagen. Det er stadig flere som starter opp alene eller sammen med andre. NuTek er ment å være et bidrag til akselerert innovasjon i Stavanger og Norge.

Les også: Se opp for Sometier, Google!

Hvem bør melde seg på?

Alle som står uten jobb, studenter, alle som ønsker å starte for seg selv og alle som ønsker å investere i fremtidens selskaper bør komme hit. Også investorer som ønsker å se hva som rører seg av nye muligheter utenfor olje og gass bør melde seg på.

Og det viktigste av alt - er det god mat der?

Beste lunsjen i Stavanger - det serveres både lunsj og middag, og Måltidets Hus lever definitivt opp til sitt navn denne dagen!

Meld deg på her!

Powered by Labrador CMS