Marianne Henriksen KYSTVERKET
Marianne Henriksen KYSTVERKET

- Jeg forventer å reise derfra like inspirert som i fjor

Publisert

Reklame: – Jeg jobber med kommunikasjon som helhet i et landsomfattende direktorat – Kystverket.

enerWE Communication Conference arrangeres den 11. og 12. mai 2016. Tradisjon tro så intervjuer vi deltakere og utstillere for å legge tilrette for nettverksbygging.

Vi har tatt en prat med Marianne Henriksen som er kommunikasjonsrådgiver i Kystverket.

– Hva er din rolle i Kystverket? 

– Jeg jobber med kommunikasjon som helhet i et landsomfattende direktorat – Kystverket. Fagområdet mitt er krise- og beredskap. En del av arbeidet omfatter kommunikasjon rundt oljevern og omfatter øvelser, forskning og utvikling på dette området. Selv om mitt fagområde er beredskap mot akutt forurensning,  jobber jeg også med andre typer kriser.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Å løfte fram flinke folk og få dele gode historier – og dermed bidra til utviklingen av fremtidens løsninger! Det er også spennende å samarbeide med dyktige mennesker på tvers av organisasjoner og bransjer – med felles mål. Det inspirerer å få være en del av teamet som jobber for at vi skal få verdens sikreste og reneste kyst – og jobbe mot vår ambisjon; å gjøre Norge verdensledende på oljevern i nord! I September skal vi gjennomføre en omfattende oljevernøvelse på Svalbard i samarbeid med Sysselmannen på Svalbard. Det tror jeg blir et av årets høydepunkt.

--- Reklame (Saken fortsetter under)

https://vimeo.com/157152222

– Hva liker du å gjøre på fritiden?

– Utenom å fotografere, formidle inntrykk og engasjere meg for et levende lokalmiljø? Jeg lever ut den slitte frasen; turer i skog og mark, langs kysten, gjennom skogen og opp i høyden!

– Hva er din forventning til enerWE Communication Conference?

– Kunnskapsoverføring og nettverksbygging. Jeg forventer å reise derfra like inspirert som i fjor, med ny kunnskap i bagasjen som umiddelbart kan dras nytte av i ulike jobbsituasjoner.

– Er det noe annet du ønsker fortelle?

– Følg med på Oljevern 2015, og alle de spennende innovative prosjektene som utvikles gjennom prosjektet til NOFO og Kystverket! Triple Helix innovasjonsmodellen i praksis:http://www.kystverket.no/Nyheter/2016/mars/testet-mekanisk-dispergering/