Fylkestinget 2015-2019
Fylkestinget 2015-2019

Gleder seg til å møte kunnskapsrike kommunikasjonskolleger

Publisert

Reklame: Jeg gleder meg til å møte og høre på mennesker med kunnskap og erfaring fra andre frontavsnitt innen kommunikasjon.

enerWE Communication Conference arrangeres den 11. og 12. mai 2016. Tradisjon tro så intervjuer vi deltakere og utstillere for å legge tilrette for nettverksbygging.

Vi har tatt en prat med Geir Johnsen, Kommunikasjonssjef i Nordland fylkeskommune.

– Hva er din rolle i selskapet du jobber?

– Nordland fylkeskommune har 16 videregående skoler, ansvar for et femtitalls båt og ferjeruter med 200 anløpssteder på en kyststripe som utgjør 25% av norskekysten og inneholder 18414 øyer i saltvann, i tillegg til 4110 km fylkesvei med 7000 stoppesteder for de 440 bussene som kjørere på oppdrag for fylkeskommunen. Fylkeskommunen har drøyt 3400 ansatte spredt på skoler og enheter i et fylke med 13 flyplasser og 800 km langs vei fra nord til sør. Det daglige arbeidet ledes av en «fylkesregjering» bestående av 6 medlemmer, mens fylkestingets 45 medlemmer møtes fem ganger i året for å vedta budsjetter og alle saker av prinsipiell betydning.

Som kommunikasjonssjef møter jeg i ledergruppen, gir råd og veiledning om all kommunikasjon internt og eksternt, sammen med min seks medarbeidere på kommunikasjon.

--- Reklame (saken fortsetter under)

https://vimeo.com/157152222

– Hva er det beste ved jobben din?

– Variasjon og gleden ved å hjelpe journalister og folk flest med økt kunnskap om et fantastisk fylke som står for 70 prosent av eksporten fra hele Nord-Norge

– Hva liker du å gjøre på fritiden?

– Leser aviser og spiller golf. Det siste mest på min 18 hulls hjemmebane,i Bodø golfpark. Den flotteste golfbanen i Nord-Norge hvor vi om sommeren kan spille golf hele natta og hele dagen.

– Hva er din forventning til enerWE Communication Conference?

Etter tjue år som journalist i lokale og nasjonale medier og åtte år i nåværende jobb, gleder jeg meg til å møte og høre på mennesker med kunnskap og erfaring fra andre frontavsnitt innen kommunikasjon.

– Er det noe annet du ønsker fortelle?

Gleder meg til å komme til Oslo, som er det nærmeste vi kommer en ordentlig by i Norge. Jeg har hatt gleden av å jobbe i Oslo i flere perioder av mitt liv og nyter byen. Den eneste ulempen med Oslo er at byen ligger så avsides til. Uansett hvor du skal så er det 50 mil eller mer! Over 50 til Stavanger, Bergen, Trondheim osv.