Conventor og enerWE inngår strategisk samarbeid

Publisert

Det hele startet med at Chul Christian Aamodt, Utviklingsdirektør i enerWE skrev en post på sin Facebook.

- Ja, vi så etter nye kontorlokaler, forteller Chul Christian Aamodt. Jeg skrev en post om dette på min private Facebook-profil, og fikk mange henvendelser. En av disse var fra Conventor. Det endte med at vi like etter sommeren flyttet inn sammen med dem i Brenneriveien 5 i Oslo.

De to selskapene oppdaget for at de kunne samarbeide på mange områder.

- Vi fant ut at vi ønsket å samarbeide om å løfte frem Digital 2018 - En konferanse om digitalisering i olje- og gassindustrien, forteller Chul Christian Aamodt. Det viste seg å bli en suksess.

Konferansen arrangeres i november 2018, men det er allerede snart utsolgt for utstillerplasser. Det er mange som ønsker å synliggjøre sine produkter og tjenester innenfor digitalisering i olje- og gassindustrien.

I tillegg til å samarbeide om Digital2018, så har de to selskapene også inngått samarbeid om enerWE Communication Conference og Social Media Days.

- Ja, de to konferansene henvender seg til mange av de samme menneskene. Vi har derfor satt sammen en rabattert sponsorpakke for aktører som ønsker profilere seg på begge konferansene, forteller Erling Holmefjord, konferansesjef i Conventor. 

I tillegg til å samarbeide om konferanser, så har de to selskapene også flere andre samarbeid gående.

- Ja, vi har begynt å dele på våre freelancere, forteller Chul Christian Aamodt. Det gir mer jobb til våre freelancere, og det er jo veldig positivt. I tillegg så bygger vi et miljø der freelancere sitter mer i våre lokaler og eksempelvis lunsjer sammen med oss. Det synes vi er veldig kjekt.

Aamodt forteller at de to selskapene også vurderer flere større samarbeid.

- Nå skal vi først gjennomføre enerWE Communication Conference i april 2018, sier Chul Christian Aamodt. Etter dette har vi kapasitet til å se på nye fremstøt. Det kommer nok noen drypp utover våren. Det er morsomt at hele samarbeidet startet med at jeg postet på Facebook at vi så etter kontorlokaler!

--

Det opplyses om at enerWE har inntekter fra konferansene som er nevnt i artikkelen. Videre opplyses det om at enerWE leier lokaler av Conventor.

Powered by Labrador CMS