Mediebransjen spiste boller

Publisert

I dag var omkring 20 kloke hoder fra ulike deler av mediebransjen samlet hjemme i stua til Chul Christian Aamodt, gründer i enerWE.

- Ja, forrige gang vi inviterte til bransjelunsj så kjørte vi arrangementet sammen med Medier24 i en konferansesal. Da tok vi også opp alt som ble sagt og publiserte det som en podcast (lytt til podcasten).

På dagens bransjelunsj ønsket enerWE å gjøre en vri på arrangementet. enerWE skrudde av mikrofonene, og så skrudde de på sjarmen.

- Vi tok ned antall deltakere, og inviterte heller folk hjem i stua vår. Vi ønsket å løfte folk ut av den daglige tralten i sterile møterom.

Tema for bransjelunsjen var "Hvordan ser fremtidens mediehus ut?".

- Vi er nysgjerrige, og vi ønsker å lære. Vi lærte mye av diskusjonen som gikk rundt bordet, forteller Kristine Kotte-Eriksen, byråleder i enerWE.

Nå skal enerWE i gang med viktige strategiske diskusjoner om hvordan nettavisen skal utvikle seg videre.

- Kanskje holder vi oss i olje- og energibransjen, eller kanskje gjør vi noen oppkjøp for å komme oss inn i flere vertikaler. Svaret får du kanskje på neste bransjelunsj med nybakte boller, avslutter Aamodt før han fortsetter å rydde tallerkener og kopper etter lunsjen.