Opplevelser og engasjement driver meg

Publisert

Reklame: Stian Ullaland satser på at 2017 blir hans vekst-år i høyden. Han er blant deltakerne under årets Høydekonferanse.

Tradisjonen tro ønsker enerWE og nå vekst.media å bli bedre kjent med deltakerne før konferansen. Stian er blant årets påmeldte, en sprek høydearbeider som har gått inn i flere bransjer.

– Hvor jobber du, og hva er din arbeidsoppgave?

– Jeg jobber som daglig leder og sikringsleder i Avant-Garde Solutions AS som jeg er gründer i. Vi hadde oppstart mars 2016. Vi utfører alt arbeid i høyden og er sertifiserte i NS9600. Vi jobber innen inspeksjon, modifikasjon, innovasjon både i offshorebransjen og byggebransjen. I byggebransjen samarbeider vi med totalentreprenør og utfører arbeid innen fasade, tak inspeksjon/renovasjon. Vi er i oppstartfasen men har allerede utført en del oppdrag og satser mot 2017 som vårt vekstår, sier Ullaland.

  • Les mer om Høydekonferansen og meld deg på her.
  • – Hva liker du å gjøre på fritiden, når du ikke er på jobb?

    -På fritiden driver jeg med kiting og seiling gjennom mitt Windrider-firma (windrider.no), samt en del toppturer i Norge. Er med på onsdagsregattaer i Bundefjorden Seilforening og reiser ellers til utland for kiting. Det som driver meg er opplevelser og engasjement.

    – Hva er din forventning til Høydekonferansen 2016?

    -Jeg forventer å bygge nettverk og være tilknyttet det som foregår av satsning i de forskjellige bransjer. Jeg forventer å møte tidligere kolleger og knytte videre kontakt med disse.

    *Høydekonferansen arrangeres i regi av enerWE. 

Powered by Labrador CMS