AOF Torgrim Kokaas Foto: AOF Norge

Opptil 80% får ny jobb etter endt studie

I et utfordrende jobbmarked er AOFs Fagskole i HMS en god investering for dem som ønsker å få seg ny jobb. Ifølge fagansvarlig HMS, Torgrim Kokaas, har opptil 80% av studentene ved tidligere kull fått seg ny jobb som følge av den nye tilegnede kompetansen.

AOF_TorgrimKokaas_Sarpsborg

HMS er viktigere enn aldri før og dreier seg om mye mer enn skader og sikkerhetstiltak. Aktuelle HMS-temaer som stress, utbrenthet og konflikthåndtering krever riktig fagkompetanse og er ettertraktet i de norske bedrifter.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Studiet bevisstgjør HMS!

Tidligere elev og HMS-rådgiver, Agnete Høntorp, sier at studiet har hjulpet med bevisstgjøring av dette fagområdet. Og erfarer at hun i bakkant av studiet er en bedre leder med et nytt fokus hvor ønsket er å kvalitetssikre HMS som igjen skaper et godt arbeidsmiljø.

Men det var ikke bare å sette seg på skolebenken igjen etter mange år i jobb. – Det krever en del selvdisiplin fordi det er mye selvstudium, men med godt engasjement og velvilje er det fullt mulig, understreker Høntorp.

Følg oss på Facebook

AOFs Fagskole i HMS er Norges eneste godkjente fagskole innen HMS-faget, med 60 fagskolepoeng. Studiet gjennomføres på deltid over 2 år, slik at det er mulig å gjennomføre ved siden av jobb. Opptakene skjer to ganger i året, i februar og september, og kan tas i Tromsø, Trondheim, Haugesund, Stavanger, Skien, Oslo og etterhvert også Kristiansand.

AOF_Opplæringssenter

Ytterligere info om studiet finner man på hjemmesidene AOF.no

Stikkord: , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av AOF Norge som er kunde av enerWE AS

AOF Norge

AOF Norge tilbyr gode og utviklende læringsarenaer og en profesjonell læringskultur. Vi har svært lang erfaring med opplæring og veiledning av voksne mennesker med ulike erfaringer og ulikt ståsted. Mer og mer opplæring skjer i forbindelse med arbeidsplassen og da er det viktig både for virksomheten og de ansatte at opplæringen skjer på en strukturert måte, basert på en gjennomprøvd pedagogikk og med dokumenterbare resultater. AOF Norge er en av landets største og eldste kursaktører (etablert i 1931) og tilbyr opplæring på en lang rekke områder, eksempelvis fag/yrke, data/IKT, språk, HMS (helse-, miljø og sikkerhet), basiskompetanse i arbeidslivet (BKA), organisasjonsopplæring, fritidskurs m.v. AOF Norge har hovedkontor i Oslo, avdelinger over hele landet og et bredt nasjonalt og internasjonalt nettverk.
Annonse
Ads banner