Opptil 80% får ny jobb etter endt studie

I et vanskelig jobbmarked er HMS-studiet en god investering for dem som ønsker å få seg ny jobb.

I et utfordrende jobbmarked er AOFs Fagskole i HMS en god investering for dem som ønsker å få seg ny jobb. Ifølge fagansvarlig HMS, Torgrim Kokaas, har opptil 80% av studentene ved tidligere kull fått seg ny jobb som følge av den nye tilegnede kompetansen.

AOF_TorgrimKokaas_Sarpsborg

HMS er viktigere enn aldri før og dreier seg om mye mer enn skader og sikkerhetstiltak. Aktuelle HMS-temaer som stress, utbrenthet og konflikthåndtering krever riktig fagkompetanse og er ettertraktet i de norske bedrifter.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Studiet bevisstgjør HMS!

Tidligere elev og HMS-rådgiver, Agnete Høntorp, sier at studiet har hjulpet med bevisstgjøring av dette fagområdet. Og erfarer at hun i bakkant av studiet er en bedre leder med et nytt fokus hvor ønsket er å kvalitetssikre HMS som igjen skaper et godt arbeidsmiljø.

Men det var ikke bare å sette seg på skolebenken igjen etter mange år i jobb. – Det krever en del selvdisiplin fordi det er mye selvstudium, men med godt engasjement og velvilje er det fullt mulig, understreker Høntorp.

Følg oss på Facebook

AOFs Fagskole i HMS er Norges eneste godkjente fagskole innen HMS-faget, med 60 fagskolepoeng. Studiet gjennomføres på deltid over 2 år, slik at det er mulig å gjennomføre ved siden av jobb. Opptakene skjer to ganger i året, i februar og september, og kan tas i Tromsø, Trondheim, Haugesund, Stavanger, Skien, Oslo og etterhvert også Kristiansand.

AOF_Opplæringssenter

Ytterligere info om studiet finner man på hjemmesidene AOF.no