Hjelp, jeg er valgt til verneombud

Annonsørinnhold - AOF Norge

Erfarne verneombud råder deg til å sette deg ned på skolebenken og ta Grunnkursopplæringen, og ikke la deg lure til å ta et enkelt nettkurs i stedet. Da går du glipp av mye!

Hvert år tar medarbeidere på seg verv som verneombud og tillitsvalgte i bedriften. Først etter allmøtet pleier alvoret å synke inn. Alle verneombud og tillitsvalgte bør snarest ta et 40 timers kurs også kjent som Grunnkursopplæringen for å få innblikk i de regler og lover som gjelder i arbeidslivet. enerWE tok en prat med etterhvert erfarne verneombud om hvordan de gikk løs på arbeidsoppgavene som ventet dem og hvilke gode tips de har til nyvalgte i de mange norske bedrifter.

Fagansvarlig Torgrim Kokaas i AOF Norge understreker viktigheten av å velge et bra grunnkurs slik at verneombud og tillitsvalgte får den faglige tyngden de trenger for å bidra på en positiv måte i dette vervet.

Se videoreportasje øverst i saken.

AOF Norge

AOF Norge tilbyr gode og utviklende læringsarenaer og en profesjonell læringskultur.

Vi har svært lang erfaring med opplæring og veiledning av voksne mennesker med ulike erfaringer og ulikt ståsted. Mer og mer opplæring skjer i forbindelse med arbeidsplassen og da er det viktig både for virksomheten og de ansatte at opplæringen skjer på en strukturert måte, basert på en gjennomprøvd pedagogikk og med dokumenterbare resultater.

AOF Norge er en av landets største og eldste kursaktører (etablert i 1931) og tilbyr opplæring på en lang rekke områder, eksempelvis fag/yrke, data/IKT, språk, HMS (helse-, miljø og sikkerhet), basiskompetanse i arbeidslivet (BKA), organisasjonsopplæring, fritidskurs m.v.

AOF Norge har hovedkontor i Oslo, avdelinger over hele landet og et bredt nasjonalt og internasjonalt nettverk.