AOF Torgrim Kokaas Foto: AOF

Chuls videoblogg: ”Er vi fritatt arbeidstidsreglementet når det er litt hektisk?”

I en travel hverdag kan det fort bli litt mye på medarbeiderne i bedriften, og gjerne spesielt lederne. Hva gir egentlig arbeidstidsreglementet rom for og hvordan håndterer vi slike situasjoner?

Daglig leder og eier av enerWE Chul Christian Aamodt setter seg inn dette i en av modulene i AOFs nettbaserte kurs ”HMS for ledere”. Sjekk ut Chuls siste videoblogg: ”Er vi fritatt arbeidstidsreglementet når det er litt hektisk?”

Stikkord: , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av AOF Norge som er kunde av enerWE AS

AOF Norge

AOF Norge tilbyr gode og utviklende læringsarenaer og en profesjonell læringskultur. Vi har svært lang erfaring med opplæring og veiledning av voksne mennesker med ulike erfaringer og ulikt ståsted. Mer og mer opplæring skjer i forbindelse med arbeidsplassen og da er det viktig både for virksomheten og de ansatte at opplæringen skjer på en strukturert måte, basert på en gjennomprøvd pedagogikk og med dokumenterbare resultater. AOF Norge er en av landets største og eldste kursaktører (etablert i 1931) og tilbyr opplæring på en lang rekke områder, eksempelvis fag/yrke, data/IKT, språk, HMS (helse-, miljø og sikkerhet), basiskompetanse i arbeidslivet (BKA), organisasjonsopplæring, fritidskurs m.v. AOF Norge har hovedkontor i Oslo, avdelinger over hele landet og et bredt nasjonalt og internasjonalt nettverk.
Annonse
Ads banner