AOF Torgrim Kokaas Foto: AOF Norge

– Bør man ikke være litt tilgjengelig mens man er på ferie?

Vi nærmer oss ferietid og atter er det viktig at sjefen vet hvilke regler og lover som gjelder. Chul Christian Aamodt er administrerende direktør i enerWE AS og tar AOFs kurs ”HMS for ledere”.

Underveis blogger han litt om sin opplevelse av kurset: Hvilke betraktninger gjør han seg, hvordan får han presset kurset inn i en ellers stresset hverdag? Hva kan man forvente av en arbeidstaker og ikke minst, hva kan arbeidstakeren forvente av ham som leder.

AOF_ChulsVB3_PC

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Hittil synes han at kursformen fungerer bra, han slipper å være fysisk borte fra kontoret en hel kursdag og spillefilmvarianten skaper både action og litt trøkk.

Sjekk ut denne tredje videobloggen til Chul og bestill kurset her.

Følg oss på Facebook

Stikkord: , , , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av AOF Norge som er kunde av enerWE AS

AOF Norge

AOF Norge tilbyr gode og utviklende læringsarenaer og en profesjonell læringskultur. Vi har svært lang erfaring med opplæring og veiledning av voksne mennesker med ulike erfaringer og ulikt ståsted. Mer og mer opplæring skjer i forbindelse med arbeidsplassen og da er det viktig både for virksomheten og de ansatte at opplæringen skjer på en strukturert måte, basert på en gjennomprøvd pedagogikk og med dokumenterbare resultater. AOF Norge er en av landets største og eldste kursaktører (etablert i 1931) og tilbyr opplæring på en lang rekke områder, eksempelvis fag/yrke, data/IKT, språk, HMS (helse-, miljø og sikkerhet), basiskompetanse i arbeidslivet (BKA), organisasjonsopplæring, fritidskurs m.v. AOF Norge har hovedkontor i Oslo, avdelinger over hele landet og et bredt nasjonalt og internasjonalt nettverk.
Annonse
Ads banner