Finnes det en kvinne?

Annonsørinnhold - AAK Safety

Vi tror at det å få med flere kvinner på laget, gjør oss enda bedre.

AAK Safety er Norges ledende aktør innen sikkert arbeid i høyden, og vi leverer kurs, utstyr, kontroll og rådgivning over hele landet. I tillegg til vårt hovedkontor med kurssenter på Åndalsnes, har vi salgskontor og kurssentre i Vestfold og Bergen. Vi er 29 ansatte, og hadde sist regnskapsår en årsomsetning på 64 MNOK.

– Nå søker vi to nye kursledere til vårt kurssenter i Bergen, forteller Eivor Bjørndalseter i AAK Safety. Vi oppfordrer spesielt kvinner og sikringsledere til å søke.

AAK Safety har rundet 30 år, og Eivor Bjørdalseter forteller at selskapet tidligere har hatt kvinnelige kursledere.

– Men akkurat nå har vi blant våre 29 ansatte kun fire kvinner, og bare en av disse jobber med å holde kurs. Både vår bransje, og kundenes bransjer består i stor grad av menn.

Yngve André Grüner er country manager i AAK Safety. Han forklarer hvorfor de oppfordrer spesielt kvinner til å søke.

– Vi tror at det å få med flere kvinner på laget, gjør oss enda bedre.

Kursledere i AAK Safety har som regel allsidig erfaring fra klatring, og kompetansen og sikkerhetsfilosofien fra fjellet er noe vi bruker i vårt møte med kundene

– I kursavdelingen har vi en variert kursportefølje, som spenner fra grunnleggende dagskurs i fallsikring til avanserte taumetoder i tilkomstteknikk, forteller Eivor Bjørdalseter. I fjor ble vi også, som de første her til lands, sertifisert til å holde GWO-kurs for vindbransjen.

Hun fortsetter.

– Å jobbe som kursleder hos oss byr på en variert og fleksibel arbeidshverdag, der du i tillegg til å holde kurs vil bistå kunder med faglig rådgivning og kontroll av utstyr. Ved å jobbe som kursleder i AAK Safety er du med på å gi kursdeltakere kompetanse og trening slik at de kommer trygt hjem fra jobben. Hver dag.

Har du lyst til å ta en prat om å jobbe hos oss? Les mer om stillingen her.

AAK Safety

AAK Safety leverer personlig verneutstyr og faste systemer fra ledende og innovative produsenter, som ivaretar sikkerheten ved arbeid i høyden. Selskapet vektlegger sikkerhet, effektivitet og brukervennlighet for sine kunder. AAK Safety sine ansatte har inngående erfaring og vet å anbefale riktig utstyr til riktig utfordring.

AAK Safety har kurssentre på Åndalsnes, i Bergen og i Vestfold. Her er det realistiske konstruksjoner med mulighet for å simulere kursdeltakernes arbeidshverdag. Dersom det er mest hensiktsmessig for læringsutbyttet, så arrangerer vi også kurs ute hos kunde.

Les mer på www.aaksafety.no