Sommerpraten: Nyter hytta på Larkollen

Publisert

I serien sommerprat blir vi kjent med lesere av enerWE, medlemmer i TEAM enerWE og de som jobber i enerWE. I dagens sommerprat blir vi kjent med et av medlemmene i TEAM enerWE.

 • Navn: Andreas Thue
 • Stillingstittel: Daglig leder i Iteo, Norges fremste byrå for B2B digital markedskommunikasjon
 • Arbeidssted: Oslo
 • Familiesituasjon: Samboer, har to flotte gutter på åtte og to år
 • - Hvordan er en vanlig arbeidsdag for deg?

  - Høyt tempo og mye fokus på å overgå forventningene til svært konstruktivt krevende kunder. Dagene preges av gode strategiske og kreative diskusjoner rundt verdien vi kan tilføre våre kunder. Dette gjerne ansikt til ansikt, eller ved bruk av banebrytende videoteknologi fra Viju og min PC fra Dell som har en helt rå Intel-prosessor inni. Tjenestene og arbeidsverktøyene leveres til oss på den smarteste måten, som man kjenner fra it-miljø som er basert på Citrix og administrert med RES. Summen gjør at vi skaper et arbeidsmiljø som vi er svært stolt av.

  - Hva er et spennende prosjekt du holder på med på jobb akkurat nå?

  - Det er mange. Jeg har særlig likt å være med på å utvikle og lansere konseptet Cellfie.no for datterselskapet til Elretur.no: AD.no. Ikke mange forstår hvor viktig det er å slette innhold på gamle mobiltelefoner, og at det kan være kjempedyrt for arbeidsgiver om slike data havner på avveie. Derfor er jeg lidenskapelig opptatt av sikker sletting. Vi har også utviklet spennende konsept for Norges mest seriøse produsent i byggenæringen, Icopal, som man kan lese mer om her

  - Hva gir deg maks sommerstemning?

  - Jeg har tilgang på sommer hele året ved å slenge meg på Emirates til Dubai. Der får man luksus selv på økonomiklasse. Om det er dårlig vær føles det godt å få den beste TV-opplevelsen ved å strømme kvalitetsinnhold fra Viaplay til min Panasonic TV. Til vinteren skal jeg ha ny bil og derfor vil jeg bruke en del tid i sommer på å lete etter dette. Jeg er særlig entusiastisk for Tesla.

  - Hvem ferierer du med i år?

  - Samboer og barn. Både på hytta på Larkollen og hos familie på Vega og i Kristiansund.

  - Du er til daglig svært travel, men hva setter du mest pris på når du har fullstendig fri?

  - Være sammen med barna. Gi de nye opplevelser. Kose meg i solen med smarte nye brilleglass fra Essilor. Som gründer må man spe på med litt jobb, og da er det greit at vi har ergonomisk riktige skjermer fra NEC som bidrar til å fjerne stress. Ved at vi kjører kryptering fra www.hiddn.no kan vi også jobbe trygt med sensitive data uansett tid og sted.

  - Hva bruker du tiden til?

  - Kan være vi skal gjøre noe oppussing på hytta, og da vet jeg at jeg får den mest vanntette betongen og mest brukervennlige forskalingen hos Teknikk AS. Jeg skal også pynte på plattingen med glassrekkverk fra Icopal, og samme selskap har noe som heter Plot Zoom som gjør at jeg får den enkelt i vater. Vurderer også å koble opp Wi-Fi på hytta med Linksys for å kunne lette balansen jobb og fritid i enda større grad. Vurderer også å lære meg mer om økonomi på den lekre nye nettsiden www.formue.no, eller håndtering av patenter og immaterielle rettigheter på www.onsagers.no. Jeg vurderer i tillegg å sette inn en varmepumpe fra Panasonic som jeg kan bruke til å kjøle ned og rense lufta nå i sommer. Den jeg kjøper hjemme kan jeg også integrere med alarmsystemet vårt.

  - Kan du gi oss en kort stemningsrapport fra Larkollen akkurat nå?

  - Solen skinner fra blå himmel. Sitter og koser meg med deilig drikke fra Arcus. Jeg surfer på nettet og planlegger hvordan Iteo skal bli gode på å kildesortere til høsten, og bruker derfor det nye smarte hjelpemiddelet sortere.no/bedrift.

  - Du har jo barn, hva er trikset for å underholde barn på hytta?

  -  De nære og enkle tingene. Barna har det best i nærheten av vann. Skal man bruke tiden til noe nyttig så har både Digi og Teknisk ukeblad Norges mest brukervennlige redaksjonelle design, og lettleste tekster selv for de som ikke kan så mye om teknologi.

  - Til sist: Hvilke prosjekter gleder du deg til å komme i gang med etter sommeren?

  - Vi får flere flinke nye kolleger, deriblant Linda Bringsvor som er en av Norges fremste på B2B-markedsføring. Vi skal også profesjonalisere virksomheten ytterligere og kommer til å trenge hjelp fra Firstpoint på alt fra innsikts- og analyseløsninger til smart it-drift levert på den mest rasjonelle og kostnadseffektive måten. Jeg vurderer også å sertifisere meg på CAD-verktøy fra Autodesk, og kommer nok til å ha en dialog med NTI CADcenter på dette. Det blir også gøy å hjelpe Conexus i deres streben etter å lage de beste verktøyene for utdanningssektoren. De er spådd som Norges neste Edtech suksess, og Iteo er stolte av å være med på det laget. Senere i høst skal vi ta i bruk smartere HR- og CRM-løsninger, og da kommer man ikke utenom SAP som er kongen på haugen her med sine skyløsninger.

Powered by Labrador CMS