Sommerprat: I dag gifter jeg meg med Bunnpris-dama!

Publisert

I serien sommerprat blir vi kjent med lesere av enerWE, medlemmer i TEAM enerWE og de som jobber i enerWE.

I dagens sommerprat blir vi kjent med en som i dag har en veldig spesiell dag!!!!

 • Navn: Anders Vindegg
 • Stillingstittel: kommunikasjonsrådgiver
 • Arbeidssted: TOOLS AS (på Rosenholm Campus utenfor Oslo)
 • - Hvordan er en vanlig arbeidsdag for deg?

  - En vanlig arbeidsdag for meg er variert. Det handler om alle former for intern- og eksternkommunikasjon i selskapet. Jeg skriver tekster for intranett, nettsider og andre kanaler, og jobber generelt med utvikling og vedlikehold av våre kommunikasjonskanaler, fortrinnsvis de digitale.

  - Hvor er du akkurat nå?

  - Akkurat har jeg nettopp kommet hjem og har noen ledige minutter. De siste dagene har vært hektiske. Jeg skal nemlig gifte meg i dag.

  • Saken ble først publisert på vår søsteravis vekst.media.
  • - Hvor skal årets sommerferie tilbringes?

   - Årets sommerferie blir naturlig nok en bryllupsreise. Ferden går først til Amalfikysten i Italia. Der skal vi ta det heeeeelt Renzo Piano og nyte sol, god mat og vin. Så avslutter vi med noen dager storbyferie i Paris. Kan det bli bedre?

   - Kan du gi oss en kort stemningsrapport fra bryllupsforberedelsene så langt?

   - De siste dagene har vært hektiske. Det er jammen mye som skal bestemmes, ordnes og fikses i forbindelse med et bryllup. I går følte vi at vi endelig begynte å få sånn halvveis kontroll. (Men det er kanskje litt farlig å si?)

   - Kan du fortelle litt om bryllupet? 

   - Det blir nok et ganske klassisk bryllup. Vi skal ha både vielse, middag og påfølgende fest på Øverland gård på Bekkestua i Bærum. Nå krysser vi bare fingre og tær for at været blir ok. De siste dagene har Kristen Gislefoss & kompani nemlig vært litt skeptisk på våre vegne …

   - Hvordan møtte du din kommende kone?

   - Min soon-to-be kone møtte jeg faktisk på Bunnpris i Sinsenterrassen, på Oslos beste østkant. Hun jobbet der ved siden av studier, og jeg bodde i et kollektiv sammen med noen kompiser like i nærheten. Jeg har faktisk skrevet en «petit» om hvordan vi møttes i studentavisa Universitas, der jeg jobbet på det tidspunktet. Det er noen år siden, men teksten ligger fortsatt på nett.

   - Hvor lenge har dere vært sammen?

   - Vi har vært sammen i ni år nå. Har med andre ord tatt det ganske lungt. Så dette giftemålet er definitivt ingen forhastet beslutning!

   - Og til sist: Hvilke prosjekter gleder du deg til å komme i gang med etter sommeren?

   - Jeg gleder meg til å være med på å lansere TOOLS’ nye nettbutikk og nye nettsider i fullskala. Vi har vært ute med en betaversjon en stund nå. Det gjenstår fortsatt en del detaljer, men det blir det stadig bedre. TOOLS-høsten blir spennende, sier Anders før han må avslutte fordi han skal gifte seg....


   Det opplyses om at TOOLS er medlem i TEAM enerWE.

Powered by Labrador CMS