Som å hoppe FØR Wirkola

Publisert

Da vi startet opp enerWE var målet å få såpass god fart at vi kunne rekruttere inn en ledergruppe der alle var dyktigere enn oss selv.

Det har vi lykkes med. Ved månedsskiftet trer jeg ut av redaktørstolen.

Læringskurven har vært bratt. Det har vært utrolig lærerikt å ha rollen som Ansvarlig redaktør i perioden fra oppstart i 2014 og frem til i dag.

Jeg er stolt av hva vi har skapt, og jeg er stolt over at vi klarte å overtale Anders Lie Brenna til å overta stafettpinnen som Ansvarlig redaktør i enerWE - Energibransjens digitale kanal.

Tidligere i denne måneden begynte Per-Tore Meiholm og Cecilie Svabø som henholdsvis Salgsdirektør og Byråleder, og jeg kan med hånden på hjertet si at vi nå har teamet på plass som kan løfte enerWE til neste nivå.

Dette teamet skal også løfte frem VEKST.media - Bygg, anlegg og eiendomsbransjens digitale kanal, og våre satsninger mot bransjene fiskeri- og havbruk og IKT.

  • Bli med på lanseringslunsj for VEKST.media
  • Anders Lie Brenna er dyktigere enn meg i rollen som redaktør. Han er Wirkola. Jeg har fått den ære av å hoppe FØR Wirkola.

    ...men jeg slutter ikke i enerWE. Jeg fortsetter som administrerende direktør med fokus på den kommersielle utviklingen av selskapet.

    Mvh.

    Chul Christian Aamodt

    Avtroppende Ansvarlig redaktør, enerWE

Powered by Labrador CMS