Nytt styre i enerWE

Publisert

Kompetanse for vekst.

enerWE AS er en nettavis som satser på innholdsmarkedsføring. Selskapet har planer for vekst, og i den sammenheng jobbes det nå på flere ulike plan.

Selskapet ble startet av Magne Kristiansen og Chul Christian Aamodt. Aamodt har fulltidsjobb som Ansvarlig redaktør i enerWE.no.

Tilgang på kapital

Vi har tilgang på kapital, og vi har vekstplaner, forteller Aamodt.

Vi har derfor jobbet med å finne et styre med rett kompetanse, erfaring og nettverk for videre vekst.

Det nye styret består av:

 • Anders Brenna
 • Jørgen Schrøder Aanonsen
 • Chul Christian Aamodt
 • Som ekstern eier følger jeg med fra sidelinjen, forteller Svein Audun Berg. Jeg gikk inn på eiersiden først og fremst fordi jeg er imponert over hva gutta som startet enerWE har fått til i tidligere jobber.

  Jeg ser det også som veldig positivt at selskapet tiltrekker seg styrekompetanse som kan være verdifull i den fasen selskapet nå beveger seg inn i.

  I løpet av våren vil vi også utvide styret ytterligere med komplementerende kompetanse, forteller Aamodt.

  For å bidra til raskere vekst vil selskapet blant annet vurdere en større emisjon.

  Vi har stor tro på mulighetene vi har i markedet når det gjelder grensesnittet mellom innholdsmarkedsføring og nettavis, sier Aamodt.

  Om Anders Brenna

  Anders Brenna har bakgrunn fra blant annet Teknisk Ukeblad og Aftenposten, samt at han har jobbet som journalist og redaksjonssjef i Digi.no. Brenna jobber nå til daglig som forretningsutvikler og teknologievangelist i Knowit.

  Om Jørgen Schrøder Aanonsen

  Jørgen Aanonsen jobber med digital markedsføring og har blant annet vært med å bygge opp selskapet Netron, og jobber som Vice president of Sales and Business Development i dette selskapet. I tillegg har han en aktiv rolle inn i oppstartsselskapet Tactic Real-Time Marketing AS.

  Om Chul Christian Aamodt

  Chul Christian Aamodt er utdannet sivilingeniør innen Marin Teknikk. Han har tidligere jobbet i SINTEF og Mintra Trainingportal. I Mintra Trainingportal jobbet han i perioden 2001 til 2013, og han satt i ledelsen av selskapet i perioden 2006 til 2013. Selskapet ble i 2014 solgt til Private Equity-fondet Riverside.

  Aamodt har rollen som Ansvarlig redaktør i enerWE AS. I tillegg har han styreverv i ulike selskap i og utenfor olje- og energibransjen.