Aker Solutions vinner nye oppdrag

Publisert

Tar en viktig rolle subsea Malaysia.

Aker Solutions har blitt tildelt en kontrakt fra Murphy Sabah Oil Co., Ltd (Murphy) for å levere subsea produksjonssystem for Rotan dypvannsgassutbygging offshore Malaysia.

- Vi er alltid glade for å vinne nye oppdrag, og dette er ikke noe unntak, forteller Anne Cecilie Lund-Andersen, Pressesjef i Aker Solutions. Aker Solutions rapporterte i andre kvartal om en robust ordrereserve, som bidrar til at vi møter markedssituasjonen fra en sterkere posisjon enn mange. Samtidig er det slik at denne må etterfylles, og derfor er det gledelig når vi henter inn nytt arbeid.

Lund-Andersen forteller til enerWE at Aker Solutions har hatt et godt samarbeid med Murphy Sabah Oil på tidligere prosjekter.

- Malaysia er et viktig marked for oss hvor vi har mye aktivitet. Våre ansatte er naturligvis glade for å få anledning til bygge videre på dette samarbeidet og styrke operasjonene våre i regionen, sier hun til enerWE.

Første leveransene er planlagt for andre kvartal 2016. Kontrakten vil bli bokført som en del av selskapets tredje kvartal ordreinngang.

- Vi er svært glade for å slå oss sammen med Murphy på denne viktige utviklingen, sier Ravi Kashyap, landsjef for Aker Solutions i Malaysia. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi har bygget over flere år når vi har jobbet med Murphy på andre prosjekter i denne strategisk viktige regionen.