Kommunikasjonsdirektør Tore Langballe i Aker BP er en av litt over 1000 smittede nordmenn. Han oppfordrer alle til å ta viruset på alvor slik at vi kommer gjennom det sammen.
Kommunikasjonsdirektør Tore Langballe i Aker BP er en av litt over 1000 smittede nordmenn. Han oppfordrer alle til å ta viruset på alvor slik at vi kommer gjennom det sammen.

Aker BP-topp koronasmittet:
- Ta situasjonen alvorlig

KRONIKK: Tore Langballe i Aker BP advarer om at viruset er utrolig smittsomt.

Ja, da har jeg klart å bli en av de omlag 1 000 (per 15/3 20102) som er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. Jeg er hjemme i isolasjon, og familien i karantene. Dette innlegget er ment som en intens oppfordring til å ta situasjonen på alvor.

Jeg har heldigvis relativt milde og håndterbare symptomer. Men det vil ikke være tilfellet for andre. Mine, og andres foreldre, eller de med andre sykdommer skal ikke behøve å få dette.

Etter en reise til Sveits med gode venner, fikk de fleste i reisefølget symptomer dagen etter hjemkomst. Vondt i hodet og brystet, lett feber, tung pust, verkende ledd, tørrhoste. Litt ulikt forløp på alle. Det var vanskelig å få testet seg, men da en av oss i tillegg fikk brystsmerter, ble han undersøkt og fikk bekreftet smitte. Vi andre kvalifiserte da til testing. Tre av de fire er nå bekreftet positive.

Vær så snill: Ta det rolig et par uker. Følg rådene fra myndighetene. Dette er alvor. La oss stoppe dette sammen.

Tore Langballe

Viruset er utrolig smittsomt. Det har vi fått kjenne på kroppen. Vi kjenner så mange som var samme sted som oss som er smittet. Og noen av oss har smittet vår famille etter hjemkomst. Så vær så snill: Ta det rolig et par uker. Følg rådene fra myndighetene. Dette er alvor. La oss stoppe dette sammen.

Det går bra med meg. La oss sammen sørge for at det går bra med andre også!

Kronikken ble først publisert som et innlegg på Tore Langballe's Facebook-side. Gjengitt med forfatterens tillatelse.

Powered by Labrador CMS