IKM sikrer seg avtale med Statoil

Publisert

Fireårig rammeavtale til IKM Consultants AS.

IKM Consultants AS har, sammen med strategiske alliansepartnere og underleverandører, er blitt tildelt en 4-årig rammeavtale med Statoil for leveranse av multi tekniske disipliner og prosjektadministrative konsulenttjenester. Det opplyser IKM i en pressemelding.

Onshore og offshore

Avtalen dekker on- og offshore samt internasjonale oppdrag, og har en opsjonsperiode på 2 + 2 år.

IKM Consultants Alliansen er satt sammen av en god match faglig og geografisk komplementære samarbeidspartnere, som skal kvalitetssikre hver leveranse til Statoil. Alliansen består av partnere med diversifisert kompetanse innenfor ulike fagområder, og gir et globalt fotavtrykk i over 50 land.

Stort samarbeid

Sammen med sterke alliansepartnere som Rambøll, Kværner, AGR, Randstad, Competentia, Coens Energy, Ridge AS og Orion med flere, vil IKM Consultants Alliansen sikre beste ressurser til riktig pris innenfor alle fagfelt og lokasjoner hvor Statoil initierer behov for temporær konsulentinnleie.

- IKM Consultants har hatt et godt og langvarig leverandørforhold til Statoil, og vi er stolte av den tilliten Statoil igjen viser oss, denne gangen sammen med våre allierte partnere, sier Mariann Espedal Ericson, Business Development Manager i IKM Consultants AS.