AGR fikk rammeavtale med Oljedirektoratet

Publisert

AGR forteller i en pressemelding at de skal levere rådgiving og studier innen undergrunnsteknologi, reservoargeologi og reservoarteknikk. Avtalen har en varighet på to år, i tillegg kommer opsjoner som muliggjør 4 års varighet totalt. 

– Vi er veldig glade for tilliten OD har vist oss gjennom denne avtalen, sier Morten Heir, leder for AGRs reservoar avdeling.

- AGR har tidligere hatt en rammeavtale med OD på reservoar og tar denne nye kontrakten som en bekreftelse på kvaliteten i det arbeidet som har vært levert så langt, legger Heir til.

Dette markerer den ene av to kontrakter AGR har blitt tildelt av OD i løpet av den siste måneden. Den andre tildelingen innebærer rådgiving innen Boring og Brønnteknologi.

AGR leverer tjenester til den internasjonale petroleumsindustrien innen boring og brønn, G&G og reservoar, feltutvikling, og HMS. Selskapet også tilbyr rigg kapasitet, konsulenter, programvare og skreddersydd opplæring. AGR har ledet boringen av mer enn 500 brønner for ulike operatører og har levert mer enn 1,500 reservoar studier. Selskapet har kontorer i Australia, Norge, UAE, UK, Sør og Nord Amerika.