ÅF inngår løpende kontrakt med elektromekanisk spesialist

Publisert

Gjensidig rammeavtale inngått.

Karsten Moholt AS og spesialistselskapet ÅF har inngått en gjensidig rammeavtale som omfatter konsulenttjenester og ingeniørtjenester.

- Dette har vært en svært viktig avtale for oss å få på plass, sier Morten Eltvik, leder for ÅF Industry AS sitt Bergenskontor, i en pressemelding.

Eltvik skriver i en epost til enerWE at det er vanskelig å anslå kontraktens verdi da det vil avhenge av oppdragsmengden til begge selskap fremover.

Prosjektpartnere

Karsten Moholt skal være partner for ÅFs fremtidige prosjektleveranser innen EP/EPC/EPCM for ÅF’s kunder. Likeledes vil ÅF være en partner for Karsten Moholt AS i deres prosjekter både lokalt og globalt, opplyser selskapene i pressemeldingen.

Kontrakten løper til den eventuelt blir sagt opp av en av partene. Intensjonen er at den skal løpe i mange år fremover, skriver Eltvik til enerWE.

Energi, offshore og landbasert industri

ÅF ser store synergieffekter med Karsten Moholt AS, som også jobber med store kunder innen bl.a. energi, offshore og landbasert industri.

- Karsten Moholt AS er svært fornøyd med å ha inngått denne avtalen, og ser frem til å kunne dra nytte av ÅF sin posisjon innen nye markedssegmenter. Samtidig ønsker vi med vår lange erfaring, å bidra til å styrke ÅFs konkurransekraft på roterende elektromekanisk utstyr, sier Stian Bless, CDO i Karsten Moholt AS i pressemeldingen.