Ser muligheter i nedgangstider

Publisert

Cegal med klar vekststrategi.

Denne uken styrket Cegal sin tilstedeværelse i UK (Aberdeen), da de kjøpte opp IT-selskapet Escape Business Technologies.

Tone K. Skartveit, kommunikasjonssjef i Cegal, mener UK-markedet byr på flere muligheter enn det norske.

Olje- og gassmarkedet i UK er betraktelig større enn det norske. Vi ønsker å tilby et større spekter av tjenestene våre her, dette er vi bedre rustet til sammen med Escape Business Technologies enn alene, forteller hun.

Lukter vi flere arbeidsplasser i fremtiden?

Det er vanskelig å lukte inn i fremtiden, men vi har en klar vekststrategi. De siste årene har vi vokst kraftig både organisk og inorganisk. For å vokse videre trenger vi flinke Cegalere, og så får tiden vise hvor mange, hvor og hvor fort. 

Les også: Bruk oljerikdommen på nytenkning

Fokus på muligheter, ikke nedgangstider

Skartveit forteller at de merker at flere av deres kundene har tøffe tider.

Cegal har alltid vært opptatt av kundedrevet innovasjon, og når tidene er vanskelige slik som nå merker vi et økt behov for å tenke nytt og effektivisere. Tjenestetilbudet vårt i oljesektoren bidrar til nettopp dette, så derfor er vi opptatt av å fokusere på mulighetene markedssituasjonen byr på nå, mer enn å fokusere på det faktum at vi opplever nedgangstider. Likevel føler vi med både de virksomhetene og enkeltmenneskene som rammes. 

Cegal har allerede et etablert kontor i Aberdeen, som de åpnet i kort tid etter at de slo seg sammen med Blueback Reservoir i fjor.

Våre olje- og gasskunder har lenge etterspurt tilstedeværelse i Aberdeen. Nå satser vi sterkere og har en enda mer solid plattform å bygge videre på for å selge tjenestene våre inn i et lovende marked, avslutter kommunikasjonssjefen. 

Powered by Labrador CMS