Åpner nye Kurssentre

Publisert

Stort behov i Oslo og Bergen.

ABBs opplæringsvirksomhet, ABB University, arrangerer hvert år over 300 kurs i Norge, skriver selskapet i en pressemelding.

De nye kurssentrene er et sentralt bidrag til å styrke kompetanseutviklingen hos både kunder og partnere. Deltagerne skal lære alt de trenger for å øke kunnskap, effektivitet og ytelser for å håndtere ABBs systemer, produkter og teknologi, sier Borghild Lunde, leder for olje- og gassvirksomheten til ABB i Norge.

ABB Universitys nye opplæringssenter i Oslo er etablert i et eget bygg på Bryn, i umiddelbar nærhet til resten av ABBs virksomhet i hovedstaden. De fem kursrommene er bygget rundt et stort fellesrom og er utstyrt med alt nødvendig utstyr for praktiske øvelser og det siste innen audiovisuelle hjelpemidler.

Vi har blant annet interaktivt smartboard og videokonferansemuligheter, som åpner for nye modeller for kursgjennomføring, forklarer Lunde.

ABB Universitys nye kurssenter i Bergen er lokalisert i tilknytning til ABBs hovedbygg i Fyllingsdalen. Kursavdelingen er spesialister på skreddersøm av kurspakker som inkluderer opplæring på tredjepartsutstyr.

Vi legger stor vekt på at kundene skal oppleve det samme høye kvalitetsnivået uavhengig om vi kjører ABBs standardkurs, skreddersydde varianter eller kurs på eksternt utstyr, sier Lunde.

ABB University har nærmere 20 ABB-relaterte standardkurs innen sikkerhets- og automatiseringssystemer (SAS) og elektro på en meny som stadig utvides.

Fra sommeren tilbyr vi standardkurs i ABBs portefølje innen integrerte operasjoner (IO) for olje- og gassbransjen, sier Lunde.