Roar
Litjskjorta
Eresfjord
AAK Leif Røv Foto: Bjørn Magne Øverås

Månedens bilde

AAK fortsetter fotokonkurransen blant de ansatte.

Månedens bilde for oktober 2015

Fotokonkurransen blant de ansatte i AAK fortsetter, og vi er interessert i bilder både fra jobb og fritid. Det vil si mennesker både i struktur eller – i natur!

Denne gangen var det vår gode kollega Bjørn Magne Øverås sitt bilde som ble kåret til månedens bilde. Motivet er fra Litlskjorta i Sunndalsfjella, og som har blitt en topptur-klassiker med sine 1300 høydemetere.

Bjørn Magne er en av AAK sine «ekte» seniorer, og har jobbet i selskapet siden 1992 som sikringsleder og siste årene som fagansvarlig for tilkomstteknikk.

Når det gjelder Bjørn Magne sin glede av bratt friluftsliv sommer som vinter, er den godt kjent i friluftsmiljøet! Nyt bildet!

Stikkord: ,

Denne artikkelen er skrevet av AAK Energy Services som er kunde av enerWE AS

AAK Energy Services

AAK Energy Services leverer kunnskaps- og teknologibaserte tjenester for krevende miljøer. Høyt eller lavt – AAK Energy Services har kompetansen og løsningen på de mest krevende utfordringene! Fleksibiliteten i konsernet gjør at vi kan levere både høyt spesialiserte tjenester og større totalentrepriser. AAK Energy Services har bred erfaring og høyt kvalifiserte medarbeidere som gjør oss i stand til å sette sammen flerfaglige team med effektive metoder, utstyr og verktøy tilpasset det aktuelle oppdrag og kundens behov.
Annonse
Ads banner