AAK, Kurs & Kompetanse Eskild Svendson Foto: AAK Safety

Føl deg tryggere og ta bedre avgjørelser i høyden

AAK Safety deltok nylig på den store olje og energimessen OTD i Bergen. Sikkerhet er alltid et hett tema når denne bransjen møtes og enerWE-reporter Ståle Lindblad besøkte AAK Safety sin stand for å høre hvordan de kan sørge for en tryggere arbeidsdag i høyden. Med sine 30 år i bransjen har de bred kompentanse og god erfaring på kursing av personell. Kursleder Erik Løvby understreker hvor viktig det er med dyktige instruktører som holder et høyt faglig nivå. Derfor er han glad for alle de positive tilbakemeldingene de får fra sine kursdeltakere.

– De føler seg tryggere og føler at de tar bedre avgjørelser for å sikre seg i høyden når de har vært på kurs hos oss, sier Løvby.

Kursleder Erik Løvby
Kursleder Erik Løvby

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Største kursriggen i Norden

AAK Safety tilbyr opplæring flere steder i Norge. I Bergen holder de kursene på den største kursriggen innenfor sitt felt i Norden. Og har i tillegg to solide kursrigger i Svarstad utenfor Vestfold og i Åndalsnes hvor hovedkontoret ligger. I tillegg til kurs for offshorenæringen og fjellsikringskurs, tilbyr de spesialetilpassede opplegg for redningsetater og for militæret.

Følg oss på Facebook

Stikkord: , , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av AAK Safety som er kunde av enerWE AS

AAK Safety

AAK Safety leverer personlig verneutstyr og faste systemer fra ledende og innovative produsenter, som ivaretar sikkerheten ved arbeid i høyden. Selskapet vektlegger sikkerhet, effektivitet og brukervennlighet for sine kunder. AAK Safety sine ansatte har inngående erfaring og vet å anbefale riktig utstyr til riktig utfordring.

AAK Safety har kurssentre på Åndalsnes, i Bergen og i Vestfold. Her er det realistiske konstruksjoner med mulighet for å simulere kursdeltakernes arbeidshverdag. Dersom det er mest hensiktsmessig for læringsutbyttet, så arrangerer vi også kurs ute hos kunde.

Les mer på www.aaksafety.no

Annonse
Ads banner