Bilde av Robert Svensson

Ukas 2/4

Jaktet Il Tempo Gigante. Robert Svensson er 38 år. Han jobber i Langset Rope Access. Jeg begynte å jobbe med tilkomstteknikkk i mai 2012, forteller han til enerWE.no. Nå har jeg nettopp blitt sikringslederassistent (nivå 3). Svensson er samboer med to barn. De bor i Lima i Nordvästre Dalarne, i Sverige, rett øst for Trysil. Når … Continued

Jaktet Il Tempo Gigante.

Robert Svensson er 38 år. Han jobber i Langset Rope Access.

Jeg begynte å jobbe med tilkomstteknikkk i mai 2012, forteller han til enerWE.no. Nå har jeg nettopp blitt sikringslederassistent (nivå 3).

Svensson er samboer med to barn. De bor i Lima i Nordvästre Dalarne, i Sverige, rett øst for Trysil.

Når jeg er offshore, så lengter jeg naturligvis etter min samboer og mine to barn, forteller han. Jeg lengter også etter å få fortsette å pusse opp huset.

Han forteller at han også er glad i alpint.

Vinterstid reiser jeg ofte til slalombakkene som finnes i nærheten av der jeg bor.

Sammen med samboeren sin driver han restauranten Lilla Sigrids Skafferi.

Jeg bruker en stor del av tiden onshore til kontorarbeid på restauranten, forteller han. Det er en fin kombinasjon med arbeidet offshore.

I sommer var det full fart på restauranten, men familien har også fått tid til å reise litt.

I sommer var vi på besøk i Hunderfossen i Lillehammer for å se Il Tempo Gigante. Dessverre hadde de flyttet bilen, så vi fikk ikke se den. Heldigvis var det mye annet morsomt å finne på i parken, så det var ingen krise, avslutter han.

Om Ukas 2/4

enerWE.no er en nettavis for olje- og energibransjen. Vi skriver om det som opptar bransjen. Mange som jobber offshore går i rotasjon.

Lesere av enerWE.no skal nå få et innblikk i hva offshorearbeiderne gjør i friperioden. Hver fredag vil vi publisere et intervju der vi setter fokus på friperioden.

Ta kontakt med Ansvarlig redaktør i enerWE.no (chul@enerWE.no) dersom du jobber offshore. Vi ønsker et intervju med deg.