TryggKurs_HMSRadgivere_Forsidebilde
Trygg Kurs Trond Bjelland Foto: Trygg Kurs

– Flere vil ha HMS-rådgivning, og da leverer vi

Etter nok et år med stabil vekst ser Trygg Kurs seg nødt til å utvide kapasiteten ytterligere, denne gangen innen HMS-kompetanse.

-For å imøtekomme den store pågangen innen HMS-opplæring og rådgivning, økes kapasiteten nå  med tre nye rådgivere, heter det i en melding fra selskapet.

Flere vil ha HMS-rådgivning

Trygg Kurs kan vise til solid vekst de siste årene, en trend som har fortsatt uavbrutt i 2017. Key account manager i selskapet, Joachim Eriksen, bekrefter at veksten delvis skyldes en økende pågang fra kunder som ønsker skreddersydde HMS-tjenester.

– Vi har merket at interessen for kursene våre er stigende, samtidig som flere kunder etterspør rådgivning og bistand under eget HMS-arbeid. Den siste tiden har vi derfor sett behov for å øke tilgangen på rådgiverkompetanse, slik at vi kan imøtekomme kundenes ønsker i enda større grad enn tidligere. Kort fortalt; Flere kunder ville ha HMS-rådgivning, og nå leverer vi nettopp det, forteller Eriksen.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Tre nye HMS-hoder på plass

Selskapets tre nye rådgivere er allerede i gang og klare for oppdrag.

– Vi er selvsagt svært fornøyd med å få på plass nye systemer og en bredere rådgiverkapasitet. Det er godt å kunne møte den økende etterspørselen med tre nye og svært flinke HMS-hoder i Trygg Kurs-staben. De tre står parat til å bistå med spesialtilpassede konsultasjoner innen alle aspekter av kundenes HMS-arbeid, avslutter Eriksen.

Kompetanseøkningen gir Trygg Kurs økt kapasitet innen:

  • Bistand ved utarbeidelse av HMS-systemer og internkontroll
  • Bistand ved gjennomføring og dokumentasjon av Risikovurderinger
  • Bistand ved gjennomføring og dokumentasjon av handlingsplaner
  • Rådgivning innen lovverk og forskrifter
  • Bistand ved gjennomføring av Vernerunder
  • Revisjon av HMS-systemer
  • Bistand ved rus- og avhengighetsproblematikk

Følg oss på Facebook

Stikkord: , , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av Trygg Kurs AS som er kunde av enerWE AS

Trygg Kurs AS

Vi tilbyr rådgivning og interessante og lærerike kurs innen HMS, brannvern, dokumentert opplæring, førstehjelp, industrivern og sertifisert opplæring. Kursene, som avholdes i hele Norge, er tilrettelagt på en pedagogisk og lett forståelig måte, og iht. lovpålagte krav, forskriftsreguleringer og anbefalte bransjekrav. Kursutvikling og koordinering blir administrert fra vårt hovedkontor i Oslo sentrum.
Annonse
Ads banner