TEAM Nordmarka TEAM Nordmarka AS Foto: enerWE

Bro mellom næringsliv og studenter

God stemning blant studentene.

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse ble arrangert i Stavanger i forrige uke. Blant deltakerne var det også flere studenter.

Vi valgte å invitere inn studenter på konferansen, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no. På denne måten kan vi være med å bygge en bro mellom studentene og næringslivet.

Vi tror på verdien i det å få et avbrekk i studiehverdagen og møte næringslivet for erfaringsdeling og nettverksbygging.

Det er ikke første gangen enerWE og TEAM Nordmarka har invitert inn studenter på konferanse.

På konferansen som samler alle kommunikasjonsdirektørene i oljebransjen inviterte vi studenter fra Høgskulen i Volda. Samarbeidet første blant annet til at en av studentene fikk sommerjobb.

Nå jobbes det intensivt med de neste konferansene.

Vi skal ikke se bort fra at vi kommer til å gjenta suksessen, forteller Kristiansen. Jeg har også tro på at studentene kan tilføre verdi til næringslivet. Man slutter aldri å lære, avslutter han før han fordyper seg ned i konferanseprogrammet til Energy Communication Conference 2015, den neste konferansen på kalenderen.

Denne artikkelen er skrevet av TEAM Nordmarka AS som er kunde av enerWE AS

TEAM Nordmarka AS

TEAM Nordmarka AS er en profesjonell konferanseaktør. I 2015 arrangerer TEAM Nordmarka AS blant annet følgende konferanser: Se teamnordmarka.no eller facebook.com/teamnordmarka for ytterligere informasjon.
Annonse
Ads banner