Bro mellom næringsliv og studenter

God stemning blant studentene. Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse ble arrangert i Stavanger i forrige uke. Blant deltakerne var det også flere studenter. Vi valgte å invitere inn studenter på konferansen, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no. På denne måten kan vi være med å bygge en bro mellom studentene og næringslivet. Vi tror på … Continued

God stemning blant studentene.

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse ble arrangert i Stavanger i forrige uke. Blant deltakerne var det også flere studenter.

Vi valgte å invitere inn studenter på konferansen, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no. På denne måten kan vi være med å bygge en bro mellom studentene og næringslivet.

Vi tror på verdien i det å få et avbrekk i studiehverdagen og møte næringslivet for erfaringsdeling og nettverksbygging.

Det er ikke første gangen enerWE og TEAM Nordmarka har invitert inn studenter på konferanse.

På konferansen som samler alle kommunikasjonsdirektørene i oljebransjen inviterte vi studenter fra Høgskulen i Volda. Samarbeidet første blant annet til at en av studentene fikk sommerjobb.

Nå jobbes det intensivt med de neste konferansene.

Vi skal ikke se bort fra at vi kommer til å gjenta suksessen, forteller Kristiansen. Jeg har også tro på at studentene kan tilføre verdi til næringslivet. Man slutter aldri å lære, avslutter han før han fordyper seg ned i konferanseprogrammet til Energy Communication Conference 2015, den neste konferansen på kalenderen.