Bilde fra Subsea Valley

Ny konferansegigant

Subsea Valley Conference. Norsk Petroleumsforening, Næringsklyngen Subsea Valley, Conventor og Intsok går sammen for å gjøre Subsea Valley Conference til en av de viktigste nasjonale og internasjonale møteplassene for industrien. Dette gjør vi også for å konsolidere det enorme tilbudet av konferanser på markedet. Ved å få med oss store, tunge partnere vil det være … Continued

Subsea Valley Conference.

Norsk Petroleumsforening, Næringsklyngen Subsea Valley, Conventor og Intsok går sammen for å gjøre Subsea Valley Conference til en av de viktigste nasjonale og internasjonale møteplassene for industrien.

Dette gjør vi også for å konsolidere det enorme tilbudet av konferanser på markedet. Ved å få med oss store, tunge partnere vil det være lettere å velge en møteplass hvor hele industrien samles, sier Preben Strøm, Managing Director i Subsea Valley til enerWE.no.

Subsea Valley representerer bedrifter som utvikler og produserer teknologi og tjenester for produksjon av olje og gass på havbunnen. Tidligere år har klyngen stått alene som vertskap og arrangør. Nå går næringsklyngen sammen med NPF, Convetor og Intsok for å løfte den årlige Subsea Valley-konferansen til nye høyder.

Målet er å mangedoble både antall delegater, utstillere og besøkende til konferansen og utstillingen som arrangeres i Telenor Arena 15. og 16. april neste år.

Med 42.000 ansatte i olje- og gassindustrien onshore og mer enn 120 milliarder kroner i årlig omsetning i vårt nedslagsfelt på østlandet, er det naturlig at man velger å utvikle en møteplass som gjenspeiler betydningen til denne klyngen, sier Preben Strøm.