Nye priser på TEAM enerWE

Lurer du på hva det koster? Vi har nå lansert en helt ny prismodell for medlemskap i TEAM enerWE, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE AS. Spesialtilbud akkurat nå Akkurat nå har vi et spesialtilbud, forteller Kristiansen. Nye medlemmer som signerer nå, får tilgang hele resten av 2014 uten ekstra kostnader. Medlemskap kombinert med … Continued

Lurer du på hva det koster?

Vi har nå lansert en helt ny prismodell for medlemskap i TEAM enerWE, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE AS.

Spesialtilbud akkurat nå

Akkurat nå har vi et spesialtilbud, forteller Kristiansen. Nye medlemmer som signerer nå, får tilgang hele resten av 2014 uten ekstra kostnader.

Medlemskap kombinert med utstillerstand på konferanse

enerWE.no har vært medarrangør på tre store konferanser i løpet av 2014. På alle konferansene har medlemmer i TEAM enerWE også deltatt med utstillerstand.

Vi har derfor inkludert utstillerstand i medlemskapet som heter TEAM enerWE – Gold, forteller Kristiansen.

I 2015 gjelder dette foreløpig Energy Communication Conference og Høydekonferansen.

Medlemskap som inkluderer videoproduksjon

De fleste medlemmene i TEAM enerWE har gjennom året fått bistand i forbindelse med videointervjuer.

Vi har inkludert opp til fem videointervjuer der vi filmer og redigerer i medlemskapet som heter TEAM enerWE – Silver og TEAM enerWE – Gold.

Et basismedlemskap skal ikke koste skjorta

Samtidig har vi lansert et rimeligere medlemskap som heter TEAM enerWE – Basis. Her bistår vi ikke på videointervjuer, men medlemsbedriften kan selvfølgelig selv produsere video og publisere dette.

Nettverkstreff for medlemmer

Den 15. januar 2015 arrangeres det et nettverkstreff i Oslo der medlemmer i TEAM enerWE kan møtes.

Her legger vi opp til erfaringsdeling på tvers av selskap. Vi vil utfordre medlemmene til å dele erfaringer når det gjelder salg og markedsføring generelt. I tillegg vil vi også dele erfaringer når det gjelder medlemskapet i TEAM enerWE, avslutter Kristiansen.

Klikk her for mer informasjon om de nye prisene.