Bilde fra Entre

enerWE vokser

Litt lek med tall. enerWE. no ble startet ved årsskiftet, og har opplevd en fantastisk reise. Vi er utrolig takknemlige for den støtten og hjelpen vi har fått, forteller Magne Kristiansen. Det har gått over all forventning. TEAM enerWE blir ofte invitert for å dele sine erfaringer med ulike miljøer. Denne uken var TEAM enerWE i Haugesund … Continued

Litt lek med tall.

enerWE. no ble startet ved årsskiftet, og har opplevd en fantastisk reise.

Vi er utrolig takknemlige for den støtten og hjelpen vi har fått, forteller Magne Kristiansen. Det har gått over all forventning.

TEAM enerWE blir ofte invitert for å dele sine erfaringer med ulike miljøer. Denne uken var TEAM enerWE i Haugesund og delte erfaringer fra det å starte nettavis (se bildet). Blant publikum var det en fin blanding mellom gründere og investorer.

Antall unike lesere vokser fra måned til måned.

I september hadde vi 10.232 unike lesere, forteller han. Vi har klart å skape en nettavis som leses av veldig mange. Det gir også verdi for medlemmene i TEAM enerWE, som bruker nettavisen for økt synlighet.

I tillegg har enerWE fått en god følgerskare på ulike sosiale medier.

Vi har nå mer enn 2500 fans på Facebook, og vi har mer enn 650 følgere på Instagram. Vi er også tilstede på Twitter med mer enn 1500 følgere.

Kort oppsummert, så har vi klart å skape en arena der medlemmer i TEAM enerWE blir synlige.

enerWE har også en gruppe på Linkedin med omkring 1300 medlemmer.

Linkedin-gruppen vår har foreløpig ikke tatt helt av, men her har vi som et langsiktig mål å skape en plass der bransjen kan diskutere ulike tema.

I tillegg har enerWE en Linkedin Company Page.

Denne siden har foreløpig veldig få følgere, forteller Kristiansen. Her er planen vår å få flere følgere, slik at vi også kan bruke denne for å skape oppmerksomhet rundt sakene vi publiserer på enerWE.no.

Kristiansen avslutter med en oppfordring.

Hvis du er aktiv på noen av disse sosiale mediene, så følg oss gjerne. Dersom du også leser noe eller ser videoer du synes er relevante på enerWE.no, så del gjerne lenkene med andre.

Vi i enerWE ønsker dere en riktig god helg!