Sommerprat: Oslofjorden, lite vind, sol, og nytraktet kaffe

– Vi ser at en del store selskap i større grad søker alle sine HR/ trainingsystemer som én tjeneste med forutsigbar kost. Det er spennende for oss,

I serien sommerprat blir vi kjent med våre lesere, medlemmer i TEAM enerWE og de som jobber i enerWE.

I dagens sommerprat blir vi kjent med Geir Kalleberg i Mintra Group, et medlem i TEAM enerWE.

  • Navn: Geir Kalleberg
  • Stillingstittel: Vice President Sales & Marketing, Mintra Group
  • Arbeidssted: Mintra Group, egentlig alle, men hovedsete for meg er Oslo
  • Familiesituasjon: gift og 2 døtre på 13 og 17 år

– Hvordan er en vanlig arbeidsdag for deg?

– En vanlig vanlig arbeidsdag er egentlig veldig variert og det liker jeg godt. Det handler i stor grad og sikre salgsaktivitet, sikre pipeline og coache selgere på alle våre avdelinger. I disse dager jobber vi også med ny webside for alle avdelinger og selskaper i gruppen, samt en felles kommunikasjonsstrategi. Med tre selskap som samles til en enhet bruker vi en del tid på strategi og administrasjon.

– Hva er et spennende prosjekt du holder på med på jobb for tiden?

– Vi ser at en del store selskap i større grad søker alle sine HR/ trainingsystemer som én tjeneste med forutsigbar kost. De søker i større grad outsourcing, og det er spennende for oss, Det er også veldig spennende å endre et selskap etter flere oppkjøp i tråd med nye utfordringer i markedet. Vi prøver å samle alle selskap i en ny og spennende web. Denne skal vi få mye mer kunde- og verdiorientert.

– Hva gir deg max sommerstemning?

– Det er veldig enkelt, det er på båten i Oslofjorden, lite vind, sol, og nytraktet kaffe. Ren stillhet og glede, kun avbrutt av måkeskrik.

– Hvem ferierer du med i år?

– Jeg ferier med familien min. I noen av ukene ferier jeg også med tre andre familier som vi ble kjent med gjennom barn i samme barnehage.

– Hva er sommerplanene dine i år?

– En uke på båten og tre uker i USA fra New York, Washington, Savannah, Orlando og Florida.

– Hva setter du mest pris på når du har fullstendig fri?

– Jeg er glad i sol, lese bok, samtidig prøve å starte dagen med en joggetur. Og selvfølgelig god mat med godt drikke til.

– Er det noe annet du ønsker fortelle om?

– Vi er jo i en spennende bransje med store endringer, press på kostnader og større krav til effektivitet, så jeg ser for meg en veldig travel høst. Som ny i Mintra Group har også våren vært veldig travel, det har vært mye nytt å sette seg inn i, samtidig som jeg føler mine 20 år som leder i IT bransjen kommer til sin rett. Jeg er vant men hyppige endringer og et tøft marked. Så kan jeg jo håpe på noe høyere oljepris.

– Til sist: Hvilke prosjekter gleder du deg til å komme i gang med etter sommeren?

– Jeg gleder meg til å samle Mintra Group som et selskap. Vi skal bli både bedre og mer bevisste i alt vi gjør innen salg og marked, det skal jeg bruke resten av året på.


Nestemann ut i vår sommerprat er Tord Lien, Olje- og energiminister. Følg med på Facebook!